Valorant'ta ses karşıya gitmiyor

Omer Sozen

Hectopat
Merhaba. Sabah Valorant'a girdiğimde sesli sohbette bir sıkıntı yoktu. Daha sonra internet cafeye gittim, orda ses çalışmıyordu. Ayarları değiştirdim oradayken. Daha sonra eve geldim ve Valorant'ta ses gitmediğini fark ettim. Ayarları eski haline getirmeme rağmen böyle. Ne yapmam lazım?

Sabah evde mi girdin anlamadım?
Evet, evde girdim.
Ayarları sıfırlayarak mı elle mi eski haline getirdin bilmiyorum da sıfırlama seçeneği varsa öyle dene istersen birde.
Ayarları elimle eski haline getirdim sıfırlamadım.
Bugün bende öyle bir problem yaşadım. Sanırsam valorantla alakalı.
Valorant'la alakalı olsaydı diğer oyuncuların sesi nasıl gidiyor birbirine? Valorant'la alakalı değil bence.
Sorunu düzelttim arkadaşlar. Ayarlardan sesli sohbet bölümünden sesin nereden gireceğine dayir bir seçenek var.
Evet, evde girdim.

Ayarları elimle eski haline getirdim sıfırlamadım.

Valorant'la alakalı olsaydı diğer oyuncuların sesi nasıl gidiyor birbirine? Valorant'la alakalı değil bence.
Sorunu düzelttim arkadaşlar. Ayarlardan sesli sohbet bölümünden sesin nereden gireceğine dayir bir seçenek var.
O ikili seçeneği de ne kullanıyorsanız onu seçin. Örneğin kulaklık falan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı