Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #1 Merhaba, ben Valorant'a girince mouse hareket etmiyor ya sol üste gidiyor, kendi kendine ya da ekranın ortasında duruyor. Logitech G HUB falan da kapalı ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2021
Merhaba, ben Valorant'a girince mouse hareket etmiyor ya sol üste gidiyor, kendi kendine ya da ekranın ortasında duruyor. Logitech G HUB falan da kapalı ne yapmam gerek?
Çözüm Samed YGZ 11 Ekim 2021 Votakeee dedi: Öyle bir ayarmı var. Genişletmek için tıkla... Arada klavye fare mi yoksa gamepad ayarı oluyor gamepad joytick oluyor yani joystick döndürme joystick modundaysa mouse çalışmaz.
Votakeee dedi: Öyle bir ayarmı var. Genişletmek için tıkla... Arada klavye fare mi yoksa gamepad ayarı oluyor gamepad joytick oluyor yani joystick döndürme joystick modundaysa mouse çalışmaz.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #2 Alt+Enter ve F11 denedin mi? Olmazsa çıkar-tak yapmayı dene. Artı 0 Eksi
CnrMoltiSanti Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 484 Çözümler 15 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Sistem Özellikleri İ7-3770 / GTX1650 4GB GDDR6 / 8+4 12GB 1600Mhz Kingston / H61M-DS2(Rev2.2) Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #3 Oyuna girerken Sürekli mouse u hareket ettirin menü gelene kadar, Büyük ihtimalle düzelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #4 Oyun açıldığı an oluyor. 50 kere oyuna çık gir yaptım olmuyor. Artı 0 Eksi
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #5 Ayarlardan joystic moduna geçirmiş olabilir misin hareketi. Artı 0 Eksi
KS KS Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #6 Öyle Bir Ayarmı Var Samed YGZ dedi: Ayarlardan joystic moduna geçirmiş olabilir misin hareketi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Öyle Bir Ayarmı Var Samed YGZ dedi: Ayarlardan joystic moduna geçirmiş olabilir misin hareketi. Genişletmek için tıkla...
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #7 Votakeee dedi: Öyle bir ayarmı var. Genişletmek için tıkla... Arada klavye fare mi yoksa gamepad ayarı oluyor gamepad joytick oluyor yani joystick döndürme joystick modundaysa mouse çalışmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Votakeee dedi: Öyle bir ayarmı var. Genişletmek için tıkla... Arada klavye fare mi yoksa gamepad ayarı oluyor gamepad joytick oluyor yani joystick döndürme joystick modundaysa mouse çalışmaz.
KS KS Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #8 Teşekkürler bilgisayarımda Xbox konsolu takılıydı çıkardım sorun gitti. Samed YGZ dedi: Arada klavye fare mi yoksa gamepad ayarı oluyor gamepad joytick oluyor yani joystick döndürme joystick modundaysa mouse çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkürler bilgisayarımda Xbox konsolu takılıydı çıkardım sorun gitti. Samed YGZ dedi: Arada klavye fare mi yoksa gamepad ayarı oluyor gamepad joytick oluyor yani joystick döndürme joystick modundaysa mouse çalışmaz. Genişletmek için tıkla...