Valorant'ta MRR sistemi çalışıyor mu?

Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Oyun yeni sezonda beni gümüş 1 başlattı. son sezonda Gold 1'dim. Arkadaşım ile girdiğim için o bronz ve kazanıp kaybettik bir ileri iki geri. Oynadığım maçlarda en az kill sayım 14 ortalama +23, 40 vurduğum maçta oldu. +30 üstü de çok çıktım.
Bugün solo girdim (gümüş 3'tüm) ve ilk maçta Gold ve plat Karma'sı geldi. 32 vurdum ve 3 maç daha oynadım. hep Gold 2 üzeri ile eşleştim ve 2 MVP, 1 takım MVP, son maçta da 2. oldum ve Gold elo attı. Sanırım MMR gerçekten işliyor çünkü kendimden hep yüksek elo ile eşleşiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çalışıyor. Yüksek WR gold 1 hesabıma dia oyuncular geliyordu hep. Derecesizde de aynı olay var sanırım immo altında gelen yok.

Oyun iyi oynadığınızı fark etmiş, bundan dolayı da sizi test etmek amacıyla yüksek rütbelerle eşleştiriyor.

Çalışıyor ben Gold3ken plat-dia eloda oynuyordum şu an plat 3 oldum ve dia-yücelik eloda oynuyorum. Mmr iyi bir şey Win aldıgımda 25-30 kp alıyorum ve daha hızlı yükseliyorum

Çalışıyor ben Gold3ken plat-dia eloda oynuyordum şu an plat 3 oldum ve dia-yücelik eloda oynuyorum. Mmr iyi bir şey Win aldıgımda 25-30 kp alıyorum ve daha hızlı yükseliyorum
Ben de bugün +25 aldım tüm maçlarda. Bu arada gelen oyuncular da toxic değildi ama Duo girmek daha iyi. Arkadaş lazım.

Evet çalışıyor. Yüksek WR gold 1 hesabıma dia oyuncular geliyordu hep. Derecesizde de aynı olay var sanırım immo altında gelen yok.
Peki hemen rank atladınız mı yani çabuk plat oldu mu hesap?

Ben de bugün +25 aldım tüm maçlarda. Bu arada gelen oyuncular da toxic değildi ama Duo girmek daha iyi. Arkadaş lazım.

Beni Gold 3'den plat 2'ye attı direkt

Bu o elodan çıkacaksınız anlamında geliyor. +25 ve üstü almanızın sebebi oyunun sizi doğru ranka yerleştirme cabasının göstergesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…