Valorant'ta MRR sistemi çalışıyor mu?

Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Oyun yeni sezonda beni gümüş 1 başlattı. son sezonda Gold 1'dim. Arkadaşım ile girdiğim için o bronz ve kazanıp kaybettik bir ileri iki geri. Oynadığım maçlarda en az kill sayım 14 ortalama +23, 40 vurduğum maçta oldu. +30 üstü de çok çıktım.
Bugün solo girdim (gümüş 3'tüm) ve ilk maçta Gold ve plat Karma'sı geldi. 32 vurdum ve 3 maç daha oynadım. hep Gold 2 üzeri ile eşleştim ve 2 MVP, 1 takım MVP, son maçta da 2. oldum ve Gold elo attı. Sanırım MMR gerçekten işliyor çünkü kendimden hep yüksek elo ile eşleşiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi Sosyaller. Oyun yeni sezonda beni gümüş 1 başlattı. Son sezonda Gold 1'dim. Arkadaşım ile girdiğim için o bronz ve kazanıp kaybettik bir ileri iki geri. Oynadığım maçlarda en az kill sayım 14 ortalama +23, 40 vurduğum maçta oldu. +30 üstü de çok çıktım.
Bugün solo girdim (gümüş 3'tüm) ve ilk maçta Gold ve plat Karma'sı geldi. 32 vurdum ve 3 maç daha oynadım. Hep Gold 2 üzeri ile eşleştim ve 2 MVP, 1 takım MVP, son maçta da 2. oldum ve Gold elo attı. Sanırım MMR gerçekten işliyor çünkü kendimden hep yüksek elo ile eşleşiyorum.

Çalışıyor ben Gold3ken plat-dia eloda oynuyordum şu an plat 3 oldum ve dia-yücelik eloda oynuyorum. Mmr iyi bir şey Win aldıgımda 25-30 kp alıyorum ve daha hızlı yükseliyorum

Çalışıyor ben Gold3ken plat-dia eloda oynuyordum şu an plat 3 oldum ve dia-yücelik eloda oynuyorum. Mmr iyi bir şey Win aldıgımda 25-30 kp alıyorum ve daha hızlı yükseliyorum
Ben de bugün +25 aldım tüm maçlarda. Bu arada gelen oyuncular da toxic değildi ama Duo girmek daha iyi. Arkadaş lazım.

Evet çalışıyor. Yüksek WR gold 1 hesabıma dia oyuncular geliyordu hep. Derecesizde de aynı olay var sanırım immo altında gelen yok.
Peki hemen rank atladınız mı yani çabuk plat oldu mu hesap?

Ben de bugün +25 aldım tüm maçlarda. Bu arada gelen oyuncular da toxic değildi ama Duo girmek daha iyi. Arkadaş lazım.

Peki hemen rank atladınız mı yani çabuk plat oldu mu hesap?
Bu o elodan çıkacaksınız anlamında geliyor. +25 ve üstü almanızın sebebi oyunun sizi doğru ranka yerleştirme cabasının göstergesidir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı