Bilgisayarımın ömrü önemli değil ama elektrik faturası önemli
Regedit, services.msc, Windows ayarları, oyun ayarları, programlar, BIOS ayarları artık aklınıza ne gelirse kasmaması için input lagımın düşmesi için FPS'imin artması için ne yapabiliriz? Biliyorum bir sürü rehber var ama yani bütün her şey yok ve her işlem her bilgisayar da aynı etkeni göstermiyor. Bunun için neler yapabiliriz bana böyle oturup 2 saat anlatabilecek var mı?
Yo ben regedit falan ayar çekiyorum 90 100 görüyor Max ama hep 50 60 FPS arası dolaşıyor önemli olan regedit optimizasyon input lag optimizasyon gibi ayarları bilen arkadaşlar iletişime geçebilirler mi dedim.
Yo ben regedit falan ayar çekiyorum 90 100 görüyor Max ama hep 50 60 FPS arası dolaşıyor önemli olan regedit optimizasyon input lag optimizasyon gibi ayarları bilen arkadaşlar iletişime geçebilirler mi dedim.