Valorant'ta nasıl gelişilir?

Huseyn_1974

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
bilgisayar : DELL INSPIRON N-5110 RAM:8GB ISTEMCI:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz EKRAN KARTI: NIVIDEA GEFORCE GT 525M 1GB
Selam arkadaşlar, uzun zamandir Valorant oynuyorum son zamanlarda şunu fark ettim ki Valorant'ta rezaletim CS2'ye geçtim ve neredeyse coğu maçı MVP olarak kazaniyorum ama Valorant'ta bazen 1 kill bile alamadiğim oluyor. Bunun için bir cözüm ariyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant takım ve skill oyunu skiller üzerine yoğunlaşırsan daha iyi olur CS de oyun bilgin ve aimin varsa MVP olursun Valorant'ta takım çok önemli ayrıyeten skilllerde ben Valorant'ın aim gerektirdiğini düşünmüyorum çünkü çok garip şekilde mermilerin gitmediği veya adamın sağından solundan çok değişik geçtiği zamanlar oluyor tabii ki aim gerekiyor fakat CS kadar değil bir de takım bulmaya bak 3'lü veya 5'li girin.

Aim gerektiremiyor denemez.

Daha çok arkadaşlarınla girip girmeden önce 1-2 el DM 5dk Poligon da ısınırsan daha rahat vurursun aimin yanında skill kullanımı ve oyun bilgiside oldukça önemli bunları da geliştiemen gerek.

Yani hocam CS kadar gerektirmiyor diyeyim çok var oyun bilgisi olup skill kullanıp aimi olmayanlar.

Buyuk ihtimalle oyun bilgimde sorun var bir de arkadaslarim normalde cok cana yakin insanlar amma oyuna girince hepsi toxic oluyor 1 yanlisin bile olunda durmadan o yanlisini yuzune vuruyorlar aim konusundada dogru diyorsun gerçekten qarip CS bana daha akici geliyor bir de laptoptan oynayınca adamlari gormek daha zorlasiyor cok kucuk gorunuyorlar CS'ye nazaran bu da onlari vurmayi zorlastiriyor.

Bir de normalde CS de haritada insanlarin nereden cikabilecegini ezber biliyorum buna sanirsam oyun bilgisi diyorlar fakat Valorant'ta nedense insanlarin nerede pusacagini ne yapacagini bilemedigim icinde zor duruma düşüyorum.

her gün 1 saat 30 dk poligonda,aimlabs te takılırsan aimin iğleşir 1 2 hafta sürer aimin iğileşmesi ama oyun karakter skil bilgilerin yoksa oda 1 2 hafta sürebilir benim tavsiyem bir main seç ve o karakteri çok iyi öğren böylelikle valoranttada mvp olabilirsin

Hocam oynadıkça mapleri ezberliyosun zaten biraz daha vakit harcaman gerek sadece arkadaşların toxic atıp moralini bozuyorsa onlara söyle devam ederlerse tek başına frankurt girebilirsin.

Önemli olan karakter bilmek bir karakterde kendini kıstırırsan diğerlerine alışamazsın karakter havuzunun ne kadar geniş olması o kadar iyidir.

Önemli olan karakter bilmek bir karakterde kendini kıstırırsan diğerlerine alışamazsın karakter havuzunun ne kadar geniş olması o kadar iyidir.
hayır diğerlerinide öğrenecek diyorum ama bir karakteri maini yapacak ve o karakteri çok iyi bilecek. ama diğer karakterleride temelden özelliklerini falan bilmesi lazım

Hocam oynadıkça mapleri ezberliyosun zaten biraz daha vakit harcaman gerek sadece arkadaşların toxic atıp moralini bozuyorsa onlara söyle devam ederlerse tek başına frankurt girebilirsin.

He sorunda şu ki 5 kişi giriyoruz oyuna bunlarin 2'si de miyimde 1 tanesinin neredeyse 500-600 saati var oyunlarin coğunu o taşiyor yakin arkadaşlar oldugumuz icinde bana durmadan daha iyi oynayabilirsin bu yuzden sana boyle davraniyoruz diyorlar öldüğüm. Zamanda neden öyle pikledin niye boyle yaptin flan fiyorlar zaten bilsem yapmazdim deyincede işte oyun bilgisizligin oldugu icin diyorlar kafayi yiyeceğim.

He bir de bazen bende oluyor buyuk ihtimalle arkadaslarim mesela side girince sagda biri pusuyorsa harakat etse bile sesi gelmiyor ve öluyorum arkadaslarimda duymadin mi diyorlar falan bana amma onlar duyuyor bu bilgisayarla mi alakali yoksa oyunun mu bugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…