Valorant'ta nasıl gelişilir?

He sorunda şu ki 5 kişi giriyoruz oyuna bunlarin 2'si de miyimde 1 tanesinin neredeyse 500-600 saati var oyunlarin coğunu o taşiyor yakin arkadaşlar oldugumuz icinde bana durmadan daha iyi oynayabilirsin bu yuzden sana boyle davraniyoruz diyorlar öldüğüm. Zamanda neden öyle pikledin niye boyle yaptin flan fiyorlar zaten bilsem yapmazdim deyincede işte oyun bilgisizligin oldugu icin diyorlar kafayi yiyeceğim.

He bir de bazen bende oluyor buyuk ihtimalle arkadaslarim mesela side girince sagda biri pusuyorsa harakat etse bile sesi gelmiyor ve öluyorum arkadaslarimda duymadin mi diyorlar falan bana amma onlar duyuyor bu bilgisayarla mi alakali yoksa oyunun mu bugu.

Hocam ses kastığıınıza emin misiniz ses verse duymanız gerek böyle bir bug olacağını sanmıyorum.

Her gün 1 saat 30 dk Poligon'da, aimlabs te takılırsan aimin iğleşir 1 2 hafta sürer aimin iğileşmesi ama oyun karakter skil bilgilerin yoksa oda 1 2 hafta sürebilir benim tavsiyem bir main seç ve o karakteri çok iyi öğren böylelikle Valorant'ta da MVP olabilirsin.

Ozellike destek karakterler oynuyorum Omen, Sage, sky, kayo gibi hiç entry denemedim.

Hocam ses kastığıınıza emin misiniz ses verse duymanız gerek böyle bir bug olacağını sanmıyorum.
Evet bu herzaman olmuyor aslinda buyuk ihtimalle kendimi oyuna kapdirdigim zamanda ola biliyor

1746346312037.png

Mesela bu maçta skilleri kullanarak bu kadar kill alabildim sürekli side a kör C sars gibi şeyler attım özellikle 1V1'e çıkarken rakiplerle kör atmak oldukça önemli.

Eki Görüntüle 2483803

Mesela bu maçta skilleri kullanarak bu kadar kill alabildim sürekli side a kör C sars gibi şeyler attım özellikle 1V1'e çıkarken rakiplerle kör atmak oldukça önemli.
Oo maşallah rankinizda iyiymiş ben max bronz 3 gordum

Eki Görüntüle 2483803

Mesela bu maçta skilleri kullanarak bu kadar kill alabildim sürekli side a kör C sars gibi şeyler attım özellikle 1V1'e çıkarken rakiplerle kör atmak oldukça öne.

Eki Görüntüle 2483803

Hocam size bir soru sorayım Valorant'ı laptopta oynadigim icin adamlari cok kucuk goruyordugum icin aimi adama dogrultub vuramiyorum daha belirgin gorunmeleri icin ne yapabilirim?

Oo maşallah rankinizda iyiymiş ben Max bronz 3 gordum.

Hocam size bir soru sorayım Valorant'ı laptopta oynadigim icin adamlari cok kucuk goruyordugum icin aimi adama dogrultub vuramiyorum daha belirgin gorunmeleri icin ne yapabilirim?

Hocam laptopta oynamak oldukça zor ekstra bir monitör olursan çok daha iyi olur ama alamıyorsan düşman rengini falan rahat ettiğin renge al.

Skillerini ve oyun bilgini geliştirmeye çalış. Youtube'da "Bir radiant nasıl düşünür?" tarzında videoları izleyerek oyun bilgini geliştirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı