Roger Taylor
Kilopat
Sadece oynanilan roundu videoya kaydetmenin yolu var mı? Ekran kartım NVIDIA.
Hocam hem video kaydını hem de anında yeniden oynatmayı da mı açmalıyim?NVIDIA Experience indirip ayarlardan video kaydını açıyorsun. Daha sonra anında yeniden oynatmayı aktif hale getiriyorsuın, ayarlardan süresini vs. belirliyorsun, ALT+F10 tuşuna bastığında son 45 saniyeyi, 1 dakikayı veya 3 dakikayı kaydedebiliyorsun. Süreyi kendin ayarlıyorsun.
Anında yeniden oynatma açık hale getirildiğinde yaşanmış ve bitmiş geçmişteki oynanışı kaydeder. Video kaydıysa geçmişi değil başlatıldıktan sonrayı kaydeder.Hocam hem video kaydını hem de anında yeniden oynatmayı da mı açmalıyim?
Hocam "Kaydet" kısmı da açık olmalı mı yoksa sadece anında yeniden oynatma yeterli mi?NVIDIA Experience indirip ayarlardan video kaydını açıyorsun. Daha sonra anında yeniden oynatmayı aktif hale getiriyorsun, ayarlardan süresini vs. belirliyorsun, ALT+F10 tuşuna bastığında son 45 saniyeyi, 1 dakikayı veya 3 dakikayı kaydedebiliyorsun. Süreyi kendin ayarlıyorsun.
Anladım hocam teşekkürler.Hocam ikisi farklı şeyler. Yukarıda anlattım. Anında Yeniden Oynatma açık olacak sadece. ALT+F10 tuşuna basıp kayıt alacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.