Valorant'ta nasıl iyi olunur?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba. Sistem gereksinimlerim, ekipmanlarım çok iyi denebilecek seviyede fakat Valorant'ta normal oyunda kötü oynuyorum. Arkadaşlar ile vs atarken yüce dia arkadaşlarımı kolaylıkla alt edebiliyorum fakat normal oyunda bronzlardan sille yiyorum. Sorun nerede acaba?

Merhaba. Sistem gereksinimlerim, ekipmanlarım çok iyi denebilecek seviyede fakat Valorant'ta normal oyunda kötü oynuyorum. Arkadaşlar ile vs atarken yüce dia arkadaşlarımı kolaylıkla alt edebiliyorum fakat normal oyunda bronzlardan sille yiyorum. Sorun nerede acaba?

Vs de yenmen iyi olduğunu göstermez. Ama dia-yüce vurup bronzlardan sille yiyorsan gamesens problemin vardır. Tavsiyem oynadığın maçları kayıt al hatalarını ara, espor maçlarını takip et.

Valo+cs doğru zamanda doğru yerde olma oyunudur. kendine bi rol belirle sürekli o rolde oyna. Entry oynayamıyorsan zorlamamak gibi.

Vs de yenmen iyi olduğunu göstermez. Ama dia-yüce vurup bronzlardan sille yiyorsan gamesens problemin vardır. Tavsiyem oynadığın maçları kayıt al hatalarını ara, espor maçlarını takip et.

Hocam hasasiyeti düşükte kullanıyorum 2 3 gıbı galıba. Adamlar benden önce nasıl benı görüp vurabılıyor anlamadım 180 Hz 0.5 altı ms monitörle oynuyorum.

Valorant+CS doğru zamanda doğru yerde olma oyunudur. Kendine bir rol belirle sürekli o rolde oyna. Entry oynayamıyorsan zorlamamak gibi.

Hocam arkadaşım da demişti çok kötü zaman da çıkıyorsun diye örnek bir vuruş videosu bırakacagım misal. Karşıdan vuran benım kayıt alan arkadaşım.

Bende de aynı sorun vardı sana önerim maçların kliplerini al vuramadığın adamları neden vuramadım diye analiz et bazen doğru ajan seçimide önemlidir belki oynadığın ajanı iyi kullanamıyosundur farklı ajanlarla oynamayı dene.

Sorun gamesens ya da sens kendine özgü bir sens seç bende öyle yapıp bronzdan çıkmıştım bronz iken 1600 DPI 0,5 oynuyordum bir adamdan görüp 800 DPI 0,4 yapmıştım sonra sonra 0,25 e kadar düşürdüm düşük sens her zaman iyidir sensini düşürmeye çalış oyun bilgisi de YouTube'dan kolay geliştirirsin aimim iyi diyorsan Reyna'ya da Clove al.

Sorun gamesens ya da sens kendine özgü bir sens seç bende öyle yapıp bronzdan çıkmıştım bronz iken 1600 DPI 0,5 oynuyordum bir adamdan görüp 800 DPI 0,4 yapmıştım sonra sonra 0,25 e kadar düşürdüm düşük sens her zaman iyidir sensini düşürmeye çalış oyun bilgisi de YouTube'dan kolay geliştirirsin aimim iyi diyorsan Reyna'ya da Clove al.
Kime nasıl rahat geliyorsa öyle kullansın her dakika sens değiştirilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı