Valorant'ta nasıl rank atlanır?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
3 yıldır bronz 3'üm. Bunun 1 yılı derecesizde geçti. Aimimin yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Gamesense doğal olarak iyi. Takıma olabildiğince yardım edip müsait olduğumda sesli sohbetten info veriyorum. Buna rağmen ne bronz 2 oldum ne de gümüş 1. rank atlamak için daha ne yapmam gerekiyor?

Buna tek cevap çok oyna ve derecesiz oynama dereceli oyna.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dereceli oynaman gerekiyor.

Fazla adam vurman gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Belirli rankta takılı kaldın galiba. Önerim Duo bul ya da boostlayacak adam.

Tek başıma Haziran-Temmuz ayında sıfır hesapla (oyunu ilk kez oynamama rağmen) Gümüş 2 ye çıkmıştım sonra saldım.

Her maç iyi oynayanlara istek at kabul ederlerse lobiye çek. Ben öyle çıktım bronzdan oradan da altına yükseldim, 1 hafta geçmeden bıraktım.

Tek başıma haziran-Temmuz ayında sıfır hesapla (oyunu ilk kez oynamama rağmen) gümüş 2'ye çıkmıştım sonra saldım.

Aga ilk 5 maçta nasıl oynuyorsan öyle yerleştiriyor zaten burada problem yok.

Tek başıma Haziran-Temmuz ayında sıfır hesapla (oyunu ilk kez oynamama rağmen) Gümüş 2 ye çıkmıştım sonra saldım.
ben yeni hesap açarak girmeme rağmen halen daha olmuyor bronz üstü arkadaşım yok. hepsi benimle aynı sıkıntıda (sadece bir arkadaşım var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…