Valorant'ta nasıl rank atlanır?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
3 yıldır bronz 3'üm. Bunun 1 yılı derecesizde geçti. Aimimin yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Gamesense doğal olarak iyi. Takıma olabildiğince yardım edip müsait olduğumda sesli sohbetten info veriyorum. Buna rağmen ne bronz 2 oldum ne de gümüş 1. rank atlamak için daha ne yapmam gerekiyor?

3 yıldır bronz 3'üm. Bunun 1 yılı derecesizde geçti. Aimimin yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Gamesense doğal olarak iyi. Takıma olabildiğince yardım edip müsait olduğumda sesli sohbetten info veriyorum. Buna rağmen ne bronz 2 oldum ne de gümüş 1. rank atlamak için daha ne yapmam gerekiyor?

Dereceli oynaman gerekiyor.

Belirli rankta takılı kaldın galiba. Önerim Duo bul ya da boostlayacak adam.

Her maç iyi oynayanlara istek at kabul ederlerse lobiye çek. Ben öyle çıktım bronzdan oradan da altına yükseldim, 1 hafta geçmeden bıraktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı