Valorant'ta nasıl rank kasılmalı?

Nowack

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'ta 1 hesabım bronz 1 diğer hesabım demir 3 ama rank atlamama 1 maç varken oyun çok kötü takım veriyor karşıya da boru gibi adamları diziyor dünden beri 3 tane maçta troll geldi bronz 1 hesaba girmiyorum bile her gün tam gaz, DM, Poligon atıyorum 25, 20 vuruyorum sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Premate diye bir site var oradan kendi rankındaki takımlara katılıp beraber rank kasabilirsiniz.

Hocam vallahi bende rank kasmak istiyorumda takimsiz rank kasilmiyor ya Discord'a erisim saglayabiliyorsaniz sunuculari falan var oradan takim bulup rank kasabilirsiniz.

Öncelikle takımsız daha rahat kasarsın. Aim çalışman lazım. Elmas olana kadar sadece aim yetiyor. Takımına troll gelse bile. Valorant'ta rank kasmak kolay belli yere kadar. Bunun içinde maçta takımını suçlamak yerine nerede hata yaptığına odaklanman lazım. Poligon'da ölüm kalımda kaç vurduğunun hiç önemi yok. Off-angle oynar 10 tane DM atar 9 tanesini kazanırım. Ölüm kalımı mekanik geliştirme amaçlı oynaman lazım.

Evet ama demirden çıkmak sıkıntı her türlü değişik insan var bu eloda ama karşı takım güçlü oluyor genelde öyle pozisyonlarda bırakıyorlarki hiçbir şey yapamıyorum.

Evet ama demirden çıkmak sıkıntı her türlü değişik insan var bu eloda ama karşı takım güçlü oluyor genelde öyle pozisyonlarda bırakıyorlarki hiçbir şey yapamıyorum.

Aim çalışman lazım. Bende oyuna ilk başladığımda bronzdum. Çok zor olduğunu düşünüyordum. Troller geliyor diyordum. Bu mentalden çıkıp aim çalışmaya başladığımda hızlıca rank atladım.

Selamlar İlk Önce Kasmak İçin Sadece Aim Gerekmez Bunu Sana Yüksek Ranklara Çıkmış Herkes Söyler Gamesens Şans Ve Ekipman Bunların Hepsi Valorantta İyi Olmak İçin Gerekenler Sonra 1 Gün Aim Çalışıcaksın Ve Sonraki Gün Rank 1 Gün Aim 1 Gün Rank Diye Gideceksin , Çalışma İçin Urcan Kanalının 90 GÜnlük aim Çalışma Videosundaki Uygulamalırı Kullanabilirsin İyi Günler

Sadece aim ile immortal bile olabilirsin. Olana kadar zaten gerekli game sensi rank atarak öğreniyorsun.

Çalışacaksın ve sonraki gün rank 1 gün aim 1 gün rank diye gideceksin.

Bu da saçmalık. Düşük ranktaki adamın aim çalışmaktan çok oyunu oynaması lazım. 1 gün aim 1 gün rank mantığı saçma.

Sizce takımlı girmekmi solo girmekmi daha iyi olur takım yüzünden çok kaybediyorum

Hocam vallahi bende rank kasmak istiyorumda takimsiz rank kasilmiyor ya Discord'a erisim saglayabiliyorsaniz sunuculari falan var oradan takim bulup rank kasabilirsiniz.
Discord'da Takım bulursanız karşı tarafın ailenize,sülalenize kadar küfür etmesi muhtemel. Tanıdık birisi bulmak lazım

Sıkıntılı platform eğer tanımadığın Türk kullanıcı ile sohbet ediyorsan genellikle %85'i genellikle panelci,tehditkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…