E EqWorce Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #1 Yeni bir hesap satın aldım fakat farklı serverda. TR serverına nasıl geçirebilirim? Oynarken sürekli olarak 130 sabit ping alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2021
Yeni bir hesap satın aldım fakat farklı serverda. TR serverına nasıl geçirebilirim? Oynarken sürekli olarak 130 sabit ping alıyorum.
AverageCoDEnjoyer Picopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 169 Yer Verdansk 19 Eylül 2021 #2 Asya serverindeyse değişemezsiniz ama Avrupa ise yukarıdan bölge ismine tıklayıp istediğinizi seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Asya serverindeyse değişemezsiniz ama Avrupa ise yukarıdan bölge ismine tıklayıp istediğinizi seçebilirsiniz.
A Alper A Centipat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsiniz Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsiniz
AverageCoDEnjoyer Picopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 169 Yer Verdansk 19 Eylül 2021 #4 Alper A dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yapan kişilerin çoğunun ban yediğini gördüm bence denememeli. Artı 0 Eksi
Alper A dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yapan kişilerin çoğunun ban yediğini gördüm bence denememeli.