Valorant'ta nasıl tekrardan gelişilir?

Enissk

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, ben Valorant oyuncusuyum. Silver 3'üm normalde rankımın altında olduğumu düşünüyordum zaten açıkçası takım kötü geldiği için rank atlayamıyordum yoksa kendimce diamond da bile oynardım yani öyle bir güvenim vardı diyelim. Her maç 2 KDA'ya da ona yakın oynuyordum %60 HS oranı ortalamam vardı sonra birden performansım fena düştü. Silver 1'im şu anda HS oranı %20'lere KDA 0.5'e düştü aim çalışıyorum fakat fena halde psikolojik sıkıntıya girdim önümde düz duran adamı vuramıyorum, kendimi çok kötü hissediyorum. Oyun oynama hevesi falan kalmadı bunaltıdan. Bir de buraya yazayım dedim.

Böyle rekabetçi oyunlarda tecrübeden de önemli bir şey varsa o da moral. Öz güven düşük olunca hemen oyuna da etki ediyor psikolojini zorlayan sıkıntıyı çözmeye yoğunlaş.

Böyle rekabetçi oyunlarda tecrübeden de önemli bir şey varsa o da moral. Öz güven düşük olunca hemen oyuna da etki ediyor psikolojini zorlayan sıkıntıyı çözmeye yoğunlaş.

Sanırım psikolojik çünkü CS de işler çok farklı reflexim flicklerim aimim çok daha iyi ama vakoranta geçince mouse stabilasyonum bile düşüyor anlayamadım bir süre ara vereceğim Valorant'a.

Gerçekten rekabetçi bir deneyim istiyorsan direk uzaklaş Valorant'tan bence. Troll dolu topluluğu. The Finals deniyorum son zamanlarda şiddetle öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı