Valorant'ta nasıl uzman olunur ve fare nasıl daha iyi kullanılır?

Hellian TV'nin antrenman programını uygulayabilirsin, ben faydasını görüyorum. Mouse hassasiyetini şunu yap bunu yap diyenleri umursama kendine uygun en iyi hassasiyeti bul poligonda veya derecesizde deneye deneye onu kullan. Ayrıca sadece aim kasıp oyunu bilmeden kesinlikle oynama, oyun içinde nerelerde durulması gerekiyor, ne zaman skill kullanmak gerekiyor, ne zaman peek atmak gerekiyor, aimi nerde nasıl tutmalıyım bunları anlamaya çalış. Başarılar. @burakerdemgungor

Tik olacak mı olmayacak mı?

Elim mouse kullanırken hep kayıyor ve sensivityimi bir bulamıyorum.

0,6 0, 55 0,45 0, 8, 875 0,785 bu sensleri kullandım ve şu an sabit olarak 0,785 i kullanıyorum fakat bu bilek için istersen deneyebilirsin bu sensleri 400DPI da.

Fare ivmesinden bahsediyorsanız bunun yapılmasını önermem. Fare ivmesi aimi daha kararsız hale getirir. Evet ani dönüşlerde avantaj sağlayabilir ama aimi kararsız hale getirir. Ayrıca konu sahibinin nickinden daha çok yeni olduğu belli oluyor. Muhtemelen fare ivmesi açıktır bilgisayarında. Kapatması daha iyi olur.

Bir tikli denesin, bir de tiksiz denesin. Hangisinde daha iyi olduğuna o karar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…