My Funny Valentine
Hectopat
Muhtemelen edpi ı çok yüksek ama farkında değil.
Bencede sanırım arkadaş bu konularda biraz bilgisiz ama zamanla öğrenir kaçtığı yok oyunun.
Muhtemelen edpi ı çok yüksek ama farkında değil.
Fare ayarlarına girin, sonrasında sağ taraftaki seçeneklerden "ek fare özellikleri"'ne tıklayın. Sonrasında "işaretçi seçenekleri" sekmesine gelin ve "işaretçi hassasiyetini arttır" seçeneğinin tikini açın. Bu size daha iyi bir fare deneyimi sağlayıp, aiminizi geliştirmenize yardımcı olacak. Ayrıca YouTube'da bununla ilgili birçok video var, onlara bakabilirsin. Benim sana önerim günde 5 ölüm maçı at, sonrasında biraz poligon ve derecesiz.
Elim mouse kullanırken hep kayıyor ve sensivityimi bir bulamıyorum.
Elim mouse kullanırken hep kayıyor ve sensivityimi bir bulamıyorum.
Fare ivmesinden bahsediyorsanız bunun yapılmasını önermem. Fare ivmesi aimi daha kararsız hale getirir. Evet ani dönüşlerde avantaj sağlayabilir ama aimi kararsız hale getirir. Ayrıca konu sahibinin nickinden daha çok yeni olduğu belli oluyor. Muhtemelen fare ivmesi açıktır bilgisayarında. Kapatması daha iyi olur.Fare ayarlarına girin, sonrasında sağ taraftaki seçeneklerden "Ek fare özellikleri"'ne tıklayın. Sonrasında "İşaretçi seçenekleri" sekmesine gelin ve "İşaretçi hassasiyetini arttır" seçeneğinin tikini açın. Bu size daha iyi bir fare deneyimi sağlayıp, aiminizi geliştirmenize yardımcı olucak. Ayrıca YouTube'de bununla ilgili bir çok video var, onlara bakabilirsin. Benim sana önerim günde 5 ölüm maçı at, sonrasında biraz poligon ve derecesiz.
Aim haritası ile gaza getiren müzik günlük en az 1buçuk saat ve bol bol ölüm maçı.
En az 1 hafta boyunca yapması gerekir, 1 saat yeterli olur.1.5 saat? Emin misiniz 1.5 saat sıkılır 30 dk yeterli.
Tik olucak.Tik olacak mı olmayacak mı?
Ben de zamanında 30-35 dakika çalışıyordum ve gayet yeterliydi.1.5 saat? Emin misiniz 1.5 saat sıkılır 30 dk yeterli.
Bir tikli denesin, bir de tiksiz denesin. Hangisinde daha iyi olduğuna o karar verir.Fare ivmesinden bahsediyorsanız bunun yapılmasını önermem. Fare ivmesi aimi daha kararsız hale getirir. Evet ani dönüşlerde avantaj sağlayabilir ama aimi kararsız hale getirir. Ayrıca konu sahibinin nickinden daha çok yeni olduğu belli oluyor. Muhtemelen fare ivmesi açıktır bilgisayarında. Kapatması daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.