Çözüldü Valorant'ta önceden giriş yapılan hesabın bilgilerini bulmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leydighucresi

Decapat
Daha fazla  
Gamermrkt'ten satın aldığım Valorant hesabına her seferinde siteye giriş yapıp hesap bilgilerine ulaşarak Valorant'a giriş yapıyordum ama şu an da Gamermkt'e giriş yaparken hata veriyor. Anlayacağınız bilgisayarımda önceden giriş yapmış olduğum Valorant hesabının kullanıcı bilgileri bilgisayarıma kaydediliyor mu? Kaydediliyorsa bu bilgilere nasıl ulaşırım? Bu arada Gamermrkt'e giriş yaparken veren hatayı ekte paylaştım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (218).png
    597,5 KB · Görüntüleme: 20
Çözüm
Hesabın aktarıldığı e-mail i ve kullanıcı adını Gamermkt'e üye olduğum e-mail e gelen postalardan bulup Valorant'a kullanıcı adıyla giriş yaparken şifremi unuttum deyip şifreyi yeniledim. Hesaba ulaştım.
Hesabın aktarıldığı e-mail i ve kullanıcı adını Gamermkt'e üye olduğum e-mail e gelen postalardan bulup Valorant'a kullanıcı adıyla giriş yaparken şifremi unuttum deyip şifreyi yeniledim. Hesaba ulaştım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…