K Kaan Berkay Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Ekte bıraktığım görselde gözüken ekranda çok uzun süre kalıyorum. Oyun modu rank olsun ölüm kalım olsun fark etmiyor, her seferinde 2 saat bu ekranla bakışıyorum. Sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri valoScreenshot_2.png 2,3 MB · Görüntüleme: 91
Ekte bıraktığım görselde gözüken ekranda çok uzun süre kalıyorum. Oyun modu rank olsun ölüm kalım olsun fark etmiyor, her seferinde 2 saat bu ekranla bakışıyorum. Sebebi ne olabilir?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 8 Nisan 2023 #2 İnternet hızınız ne durumda hocam? Bu sorun oyundaki oyuncuların internet hızındaki düşüklük veya kopukluk durumlarında oluyor. Artı 0 Eksi
İnternet hızınız ne durumda hocam? Bu sorun oyundaki oyuncuların internet hızındaki düşüklük veya kopukluk durumlarında oluyor.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 8 Nisan 2023 #3 Oyun SSD'ye mi HDD'ye mi kurulu? HDD ise yavaş açılması normal. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS K Kaan Berkay Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #4 İnternet hızımla alakası olduğunu sanmıyorum ama atayım yine de. alicsndemir dedi: İnternet hızınız ne durumda hocam? Genişletmek için tıkla... LFlame dedi: Oyun SSD'ye mi HDD'ye mi kurulu? HDD ise yavaş açılması normal. Genişletmek için tıkla... HDD'ye kurulu oyun fakat önceden böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır böyle. Artı 0 Eksi
İnternet hızımla alakası olduğunu sanmıyorum ama atayım yine de. alicsndemir dedi: İnternet hızınız ne durumda hocam? Genişletmek için tıkla... LFlame dedi: Oyun SSD'ye mi HDD'ye mi kurulu? HDD ise yavaş açılması normal. Genişletmek için tıkla... HDD'ye kurulu oyun fakat önceden böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır böyle.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 8 Nisan 2023 #5 Kaan Berkay dedi: İnternet hızımla alakası olduğunu sanmıyorum ama atayım yine de. Eki Görüntüle 1732074 HDD'ye kurulu oyun fakat önceden böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... HDD de olması zaten başlıca sorun hocam. SSD varsa oraya geçirin oyunu. Artı 0 Eksi
Kaan Berkay dedi: İnternet hızımla alakası olduğunu sanmıyorum ama atayım yine de. Eki Görüntüle 1732074 HDD'ye kurulu oyun fakat önceden böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... HDD de olması zaten başlıca sorun hocam. SSD varsa oraya geçirin oyunu.
KS KS K Kaan Berkay Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #6 alicsndemir dedi: İnternet hızınız ne durumda hocam? Bu sorun oyundaki oyuncuların internet hızındaki düşüklük veya kopukluk durumlarında oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımla beraber giriyoruz mesela oyuna onların interneti daha kötü hatta sistemleri de daha kötü olmasına rağmen benden önce giriyorlar. alicsndemir dedi: HDD de olması zaten başlıca sorun hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. alicsndemir dedi: SSD varsa oraya geçirin oyunu. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeceğim. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: İnternet hızınız ne durumda hocam? Bu sorun oyundaki oyuncuların internet hızındaki düşüklük veya kopukluk durumlarında oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımla beraber giriyoruz mesela oyuna onların interneti daha kötü hatta sistemleri de daha kötü olmasına rağmen benden önce giriyorlar. alicsndemir dedi: HDD de olması zaten başlıca sorun hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. alicsndemir dedi: SSD varsa oraya geçirin oyunu. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeceğim.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 8 Nisan 2023 #7 SSD varsa oraya geçirin ardından sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 8 Nisan 2023 #8 Kaan Berkay dedi: Arkadaşlarımla beraber giriyoruz mesela oyuna onların interneti daha kötü hatta sistemleri de daha kötü olmasına rağmen benden önce giriyorlar. Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. Bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD Tune aracılığıyla sağlık teti yapar mısınız? Artı 0 Eksi
Kaan Berkay dedi: Arkadaşlarımla beraber giriyoruz mesela oyuna onların interneti daha kötü hatta sistemleri de daha kötü olmasına rağmen benden önce giriyorlar. Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. Bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD Tune aracılığıyla sağlık teti yapar mısınız?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 8 Nisan 2023 #9 Kaan Berkay dedi: Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. Genişletmek için tıkla... HDD kullandıkça yavaşlar doluyor şişiyor, doldukça hızı müthiş düşüyor. Artı 0 Eksi
Kaan Berkay dedi: Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. Genişletmek için tıkla... HDD kullandıkça yavaşlar doluyor şişiyor, doldukça hızı müthiş düşüyor.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 8 Nisan 2023 #10 Kaan Berkay dedi: Arkadaşlarımla beraber giriyoruz mesela oyuna onların interneti daha kötü hatta sistemleri de daha kötü olmasına rağmen benden önce giriyorlar. Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. Bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... SSD var ise ona geçirin daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
Kaan Berkay dedi: Arkadaşlarımla beraber giriyoruz mesela oyuna onların interneti daha kötü hatta sistemleri de daha kötü olmasına rağmen benden önce giriyorlar. Dediğim gibi bu yeni olan bir sorun oyun hep HDD idi. Bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... SSD var ise ona geçirin daha sağlıklı olur.