Atakan159
Decapat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- RAM	16GB(8x2) 3600Mhz
 Ekran kartı RTX 3070 Ti
 Anakart B550M DS3H
 İşlemci Ryzen 5 5600
200 Mbps internetten 1000 Mbps internete geçtiğim günden beri 2 haftadır Valorant da paket kaybı sorunum oluyor. Bu süreçte onlarca kez müşteri hizmetleriyle görüştüm, yeni modem ve kablo takıldı fakat sorun düzelmiyor. Ayrıca bu sorun saçma bir şekilde sadece dereceli modda oluyor. Riot'dan gelen maili ise aşağıda paylaştım. Bu durumda ne yapmam lazım tam anlayamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
" Bizimle paylaşmış olduğun bağlantı testlerinde 3 farklı noktada paket kaybı gözüküyor. Yani senin bilgisayarından çıkıp bizim sunucularımıza ulaşan bağlantı yolunda verilerin kayboluyor. Bu bağlantı yolunu da altyapın belirliyor, yani internet sağlayıcın. Biz hangi yoldan bizim sunucumuza ulaşacağını belirleyemiyoruz, dolayısıyla paket kaybını engelleyemiyoruz. Arkadaşımın belirttiği gibi, bu konuda internet sağlayıcının desteği gerekiyor. "

" Bizimle paylaşmış olduğun bağlantı testlerinde 3 farklı noktada paket kaybı gözüküyor. Yani senin bilgisayarından çıkıp bizim sunucularımıza ulaşan bağlantı yolunda verilerin kayboluyor. Bu bağlantı yolunu da altyapın belirliyor, yani internet sağlayıcın. Biz hangi yoldan bizim sunucumuza ulaşacağını belirleyemiyoruz, dolayısıyla paket kaybını engelleyemiyoruz. Arkadaşımın belirttiği gibi, bu konuda internet sağlayıcının desteği gerekiyor. "