Kullandığın internet Superonline galiba ?Merhaba, oyuna girdiğim zaman 1000 civarı ping çıkıyor oyundan gir çık yaptığımda düzeliyor. Bunu nasıl çözeceğim? Sürekli gir çıktan yoruldum. İnternetle alakalı mı değil mi anlamadım.
Merhaba, oyuna girdiğim zaman 1000 civarı ping çıkıyor oyundan gir çık yaptığımda düzeliyor. Bunu nasıl çözeceğim? Sürekli gir çıktan yoruldum. İnternetle alakalı mı değil mi anlamadım.
Problem aslında şöyle, ben TurkNet'e geçtiğimde ne Brawlhalla, EA Games'ya da envai çeşit oyundaki sorunlarım düzeldi. Sağlamış olduğu aşırı sansürleyici internet oyuna giden paketleri engelliyor. Dediğimi WARP kullanarak anlayabilirsiniz ya da bunun daha az ms değerine tesir edeni de GoodbyeDPI. Seçim size kalmış modem arayüzünüzden DNS'inizi değiştirebiliyorsanız ya öyle deneyin ya da böyle.
Normal. WARP 10-15 MS oynatır ama zaten siz Superonlineden yine o DPI'yı çalıştıramazsınız. İzin vermez çünkü Superonline. Hatta Discorda girerken önce WARP'ı açıp sonra DPI'yı açarlardı ki engellemesin. DPI'ın iyi çalıştığından emin misiniz?GoodbyeDPI kullanıyorum ben. Superonline var. Gene de oluyor. WARP ping cikartmaz mi?
Normal. WARP 10-15 ms oynatır ama zaten siz Superonline'den yine o DPI'yı çalıştıramazsınız. İzin vermez çünkü Superonline. Hatta Discord'a girerken önce WARP'ı açıp sonra DPI'yı açarlardı ki engellemesin. DPI'ın iyi çalıştığından emin misiniz?
Kullandığın internet Superonline galiba?
Problem aslında şöyle, ben TurkNet'e geçtiğimde ne Brawlhalla, EA Games'ya da envai çeşit oyundaki sorunlarım düzeldi. Sağlamış olduğu aşırı sansürleyici internet oyuna giden paketleri engelliyor. Dediğimi WARP kullanarak anlayabilirsiniz ya da bunun daha az ms değerine tesir edeni de GoodbyeDPI. Seçim size kalmış modem arayüzünüzden DNS'inizi değiştirebiliyorsanız ya öyle deneyin ya da böyle.
Hocam zaten GoodbyeDPI'yı açarken Superonline sansürlüyor ve açamıyorsunuz bu paketi. Normal bir internet olsa 192.168.1.1'den modem arayüzüne giriş yapıp DNS'inizi değiştirin diyecektim ama Superonline onu bile engelliyor. Bu sebeple çalışıyorsa en iyi alternatif şu anlık GoodbyeDPI fakat bende o bile çalışmıyordu.Evet maalesef nasıl yapacağız.
GoodbyeDPI var da bende her seferinde onunla mı uğraşacağım yok mu başka bir yolu efenim.
Hala tam tesirinde değil WARP açarsanız discorda da girersiniz. Superonline rezil bir hizmet.Discord'un appi haric her yere girebiliyorum. Discord web, Roblox, cinsel icerikli siteler vs. engellenen yer yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.