Valorant'ta ping 1000'e çıkıyor

Hocam zaten GoodbyeDPI'yı açarken Superonline sansürlüyor ve açamıyorsunuz bu paketi. Normal bir internet olsa 192.168.1.1'den modem arayüzüne giriş yapıp DNS'inizi değiştirin diyecektim ama Superonline onu bile engelliyor. Bu sebeple çalışıyorsa en iyi alternatif şu anlık GoodbyeDPI fakat bende o bile çalışmıyordu.

Hala tam tesirinde değil WARP açarsanız Discord'a da girersiniz. Superonline rezil bir hizmet.

Ne kadar saçma değil mi LoL'de olmuyor sadece Valorant'ta oluyor.

bundan dolayı valodan 2 ay ban yedim böyle işin ebesini belliyim şaka gibi oyun ya başlangıç ekranında takılı kalıyor abi gerçekten kafayı yedim bu ülkede yaşamak istemiyorum ya en son kafama sıkacam
Oğlum dur la agdalkşdhbmkldad

bundan dolayı valodan 2 ay ban yedim böyle işin ebesini belliyim şaka gibi oyun ya başlangıç ekranında takılı kalıyor abi gerçekten kafayı yedim bu ülkede yaşamak istemiyorum ya en son kafama sıkacam
Mobil veriden girdiğinde sorun olmuyorsa değiştiriver internet sağlayıcını rahatlarsın.

Oğlum dur la agdalkşdhbmkldad.

Mobil veriden girdiğinde sorun olmuyorsa değiştiriver internet sağlayıcını rahatlarsın.

Ya yok DPI da açıyorum maçtan önce yine kurtarmıyor son güncellemeden sonra kriz geçireceğim ya gerçekten bu kadar zor olmamalı Superonline değiştirsem geçecek başka sağlayıcı yok adam gibi böyle ülkeyide böyle altyapıyı da oyunuda...

Oğlum dur la agdalkşdhbmkldad.

Sorun internetle alakalı ama internetcafede denedim sorun olmadı.

Ya yok DPI da açıyorum maçtan önce yine kurtarmıyor son güncellemeden sonra kriz geçireceğim ya gerçekten bu kadar zor olmamalı Superonline değiştirsem geçecek başka sağlayıcı yok adam gibi böyle ülkeyide böyle altyapıyı da oyunuda...

Sorun internetle alakalı ama internetcafede denedim sorun olmadı.
Var la türknet yok mu orada.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı