Valorant'ta ping düşük olmasına rağmen karakter ışınlanıyor

• Konuyu başlatan 4lpjj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.574

4lpjj

Centipat
Daha fazla  
Ben direkt sorunumu anlatmaya başlayım. Valorant'ta pingim 17-27 arası bir değer gözükmesine rağmen karakter ışınlanarak yürüyor. Wi-Fi kullanıyorum. Sorunun bundan kaynaklı olacağını düşünüp Xiaomi'nin ağ güçlendiricisiniz aldım ama sorun aynı devam ediyor. İnternete tek ben bağlıyım, 21 ms lakin ışınlanıyorum. Herhangi tavsiyesi olan varsa ve bunu paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben de ilk başlarda wifi ile oynuyordum, pingim düşüktü fakat takılma sorunları vesaire oluyordu. Ethernete geçince sıfıra indi tüm bu sorunlar. Pingim de Wifi ile 20-30 arasındayken sabit 5'e düştü. Tamamen sorun wifi diyemiyorum fakat bende çözülmüştü.

Ben direkt sorunumu anlatmaya başlayım. Valorant'ta pingim 17-27 arası bir değer gözükmesine rağmen karakter ışınlanarak yürüyor. Wi-Fi kullanıyorum. Sorunun bundan kaynaklı olacağını düşünüp Xiaomi'nin ağ güçlendiricisiniz aldım ama sorun aynı devam ediyor. İnternete tek ben bağlıyım, 21 ms lakin ışınlanıyorum. Herhangi tavsiyesi olan varsa ve bunu paylaşırsa çok sevinirim.
Oyunlarda sunucuların gecikmesinden dolayı Lag falan olabiliyor. Büyük ihtimalle sunucuda lag vardır.

Bende de ping düşük ve sabit olmasına rağmen bu ışınlanma oluyor. Bendekinin sebebi paket kaybı. Siz de oyunun ayarlarından paket kaybını ve toplam paket kaybını açıp değerleri takip eder misiniz?

Ben açtım hocam paket kaybını. Şimdi %0 giderken değer bir anda %2-%3 oluyor ve ışınlanıyorum. Büyük ihtimalle paket kaybından dolayı fakat bunu nasıl çözeceğiz.
Bende de aynı sorun var ve bu yüksek ihtimal ISS kaynaklı. Ben DSL kablosunu, ETHERNET kablosunu ve modemi değiştirmeme rağmen devam ediyor. İnternet Servis Sağlayıcınıza ulaşmayı deneyin ve derdinizi anlatın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı