Valorant'ta rank atlayamıyorum

deched16

Femtopat
Daha fazla  
Her maç en az 25 kill alıyorum ve oyun MVP'si oluyorum buna rağmen rank atlayamıyorum, takımım hep kötü oluyor "10-1"den maç veriyoruz sürekli rankım bronz, ne yapmalıyım?

Her maç en az 25 kill alıyorum ve oyun MVP'si oluyorum buna rağmen rank atlayamıyorum, takımım hep kötü oluyor "10-1"den maç veriyoruz sürekli rankım bronz, ne yapmalıyım?

Yeni hesap açmalısın tam bilmiyorum bir yerde izlemiştim oyunun takım kurma algoritması varmış mesela kaybediyorsan diğer kaybedenlerle aynı takıma düşüyosun onun için rank vs atlayamıyosun tam böyle olmasa da bu hesaba geliyor uzun lafın kısası yeni hesap aç.

Rankına göre iyi oynadığını düşünüyor isen birine hesabı boostlat en azından gümüşe kadar tanıdığın biri var ise. Onun haricinde Riot dağıtımı beceremiyor smurf var trol var ayrım zor cidden şans işi takım yapacak bir şey yok takımın mentalini toplamaya çalış.

Bunun temel mantığı var bazı maçlarda seni taşırlar sen vurmasanda Win alırsın bazı maçlarda da ne yaparsan yap lose alırsın diğer maçlarda da tamamen senin performansına bağlı maçlardır o maçlarda en iyi performansını vermezsen Win alamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı