Valorant rank atlayamıyorum

Başlıkta da gördüğünüz gibi rank atlayamıyorum. Plata 10 kp ile çıkacakken Gold 2'ye düştüm. Olduğum takıma saçma sapan oyunu bilmeyen oyuncular geliyor artık gerçekten sıkıldım.
Eğer iyi oynayan arkadaşların varsa TR'de 5 kişi girmeyi dene. İnternetin iyiyse Londra, Paris gibi yerlerde de oynamak iyi olabilir.
 
Başlıkta da gördüğünüz gibi rank atlayamıyorum. Plata 10 kp ile çıkacakken Gold 2'ye düştüm. Olduğum takıma saçma sapan oyunu bilmeyen oyuncular geliyor artık gerçekten sıkıldım.
Minimum 3 pre girin. Preniz yok iken ölüm kalım maçı girerek aim ısındırın. İyi oyuncular günde 10 taneye kadar ölüm kalım maçı oynuyorlar. Kafa takibi antremanları yapın. Tek başınıza oynamak zorundaysanız, londra sunucusu uygundur. Belki gerçekten aiminizin kötü olabileceğini ve maximum çıkabileceğiniz rankın o olabileceğini göz önünde bulundurup hep daha gelişmeye oynayın. Youtube'da çeşitli antremanlar var. Size uygun olanı deneyebilirsiniz. Sens seviyeleriniz çok yüksek olmasın fakat asla şu oyuncu bu senste oynuyormuş gibi saçma algılara kapılmayın. Herkesin el kordinasyonu farklıdır, kendi sensinizi bulun.

Eğer iyi oynayan arkadaşların varsa TR'de 5 kişi girmeyi dene. İnternetin iyiyse Londra, Paris gibi yerlerde de oynamak iyi olabilir.
5 pre girmeyi asla önermiyorum. Karşıya bi smurf geliyor, diğerlerini boostluyor. Dahada sorun oluyor.
 
Düşük ligde oyun fark etmeksizin herkesin içerisinde olduğu bir yanılgı. Düşük ligde kime sorsan ben iyiyim, takım kötü diyor. Kendinizi geliştirirseniz lig çıkarsınız.

Ben de Gold 3'ten çıkamıyorum ama dia arkadaşımın hesabında oynayinca rahat 15kill alıyorum. Solo girince takımlar cidden kötü.
 
Minimum 3 pre girin. Preniz yok iken ölüm kalım maçı girerek aim ısındırın. İyi oyuncular günde 10 taneye kadar ölüm kalım maçı oynuyorlar. Kafa takibi antrenmanları yapın. Tek başınıza oynamak zorundaysanız, Londra sunucusu uygundur. Belki gerçekten aiminizin kötü olabileceğini ve maximum çıkabileceğiniz rankın o olabileceğini göz önünde bulundurup hep daha gelişmeye oynayın. YouTube'da çeşitli antrenmanlar var. Size uygun olanı deneyebilirsiniz. Sens seviyeleriniz çok yüksek olmasın fakat asla şu oyuncu bu senste oynuyormuş gibi saçma algılara kapılmayın. Herkesin el kordinasyonu farklıdır, kendi sensinizi bulun.

5 pre girmeyi asla önermiyorum. Karşıya bir smurf geliyor, diğerlerini boostluyor. Dahada sorun oluyor.

Evet doğru.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı