Valorant'ta rank çıkamıyorum

Efeyxa

Kilopat
Şu an rankım Silver 3 72 kp. Aimime güveniyorum ve vurabiliyorum da zaten. Hesabımım mmr ı yüksek hep Gold plat geliyor daha dün de diamond falan da geldi ancak asla çıkamıyorum. Çok fazla toxic geliyor. Her el 3 ya da 4 vurmazsam el gelmiyor. Duom da yok. Oyundaki iyi oynayanları ekliyorum Duo giriyorum bazen ancak çıkamıyorum. Maçlara girmeden önce ısınıyorum. Takıma ne gerekliyse karakter olarak onu oynuyorum ancak bu elodan asla çıkamıyorum. Ne yapabilirim bu elodan çıkmak için?

Şu an rankım Silver 3 72 kp. Aimime güveniyorum ve vurabiliyorum da zaten. Hesabımım mmr ı yüksek hep Gold plat geliyor daha dün de diamond falan da geldi ancak asla çıkamıyorum. Çok fazla toxic geliyor. Her el 3 ya da 4 vurmazsam el gelmiyor. Duom da yok. Oyundaki iyi oynayanları ekliyorum Duo giriyorum bazen ancak çıkamıyorum. Maçlara girmeden önce ısınıyorum. Takıma ne gerekliyse karakter olarak onu oynuyorum ancak bu elodan asla çıkamıyorum. Ne yapabilirim bu elodan çıkmak için?

Atlayacagin rank Gold, gercek cehennemi orada yasayacaksin zaten. Atlama takil Silver 3'te desem yeridir.

Gerekirse Tokyo serverında oynayın ama İstanbulda oynamayın.

5 kişi dışında çıkamazsın. Silver elo lanetli bir yer. Ya smurfler ya da 10 yaşında instalock veletler. Elmas ve plat maçı daha kolay geçiyor.
Katılıyorum ama plat ve elmas da daha kolay geçmesinin sebebi oyunu bilen kişilerin gelmesi az çok ne yaparız takımca kestirebiliyoruz tabi boost kişiler gelmezse. Bu arada konu sahibinin dediklerinin aynısını yaptım 1-2 ay sonra golda geldim oradan da kolayca elmasa çıktım garip.

Katılıyorum ama plat ve elmas da daha kolay geçmesinin sebebi oyunu bilen kişilerin gelmesi az çok ne yaparız takımca kestirebiliyoruz tabii Boost kişiler gelmezse. Bu arada konu sahibinin dediklerinin aynısını yaptım 1-2 ay sonra golda geldim oradan da kolayca elmasa çıktım garip.

Bende aynı şekilde. Plattan sonra devamı rahat geliyor. En son elmastım. Okul olmasa immortala kasardım.

@ByBerlin komik olan ne?

Atlayacagin rank Gold, gercek cehennemi orada yasayacaksin zaten. Atlama takil Silver 3'te desem yeridir.
Bu oyun boyunca böyle devam ediyor güven bana. Immortal elo da çoğu insanın bomboş egosu var. Immortal 1-2 low elosunda takılıp e-spor hayalleri kuran eleman dolu. Adamın oyun bilgisi yok, bomboş aimle oynuyor tribe girmiş ağlıyor millete. Bait ve exit killer toplayıp duran adamın takıma oynayın biraz diye ağlaması vesaire... Neyse ki radyant elo da bir nebze topladı da insanlar makarasını yaparak oynuyor.

Bu oyun boyunca böyle devam ediyor güven bana. Immortal elo da çoğu insanın bomboş egosu var. Immortal 1-2 Low elosunda takılıp e-spor hayalleri kuran eleman dolu. Adamın oyun bilgisi yok, bomboş aimle oynuyor tribe girmiş ağlıyor millete. Bait ve exit Killer toplayıp duran adamın takıma oynayın biraz diye ağlaması vesaire... Neyse ki radyant elo da bir nebze topladı da insanlar makarasını yaparak oynuyor.

Haklisiniz hocam, bu arada rank neydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı