Fear77
Hectopat
Selam arkadaşlar. Valoran'ta daha iyi oynamak istiyorum. Öncelikle aim geliştirmeye karar verdim. Bunun için hellian TV'nin programını uyguluyorum ve günde 1 saat poligonda vakit geçiriyorum. Şu anki rankım gümüş 1 ve bir türlü çıkamıyorum. Her el ace mi atmam lazım anlamıyorum takımım ben ne yaparsam yapayım bir şey yapamıyor veya karşıya smurf geliyor. Ben aim alıp sıkmaya çalışırken adam beni koşarak tarıyor ve hs yiyorum. Altın 3 arkadaşım unranked gözüküyorken beraber dereceli girmiştik. Karşısı altın olmasına rağmen iyi oynamıştım ve takımda sage ile en çok kill alandım birinciden sonra. Ben 20 kill almıştım arkadaşım 9 kill almıştı. Yani gümüşte olmayı hak etmediğimi düşünüyorum. Normalde o arkadaşım ile aramda oynanış açısından pek bir fark yok. Her maç kda'larımız neredeyse eşit. Sizin önerileriniz neler? Mouse hassasiyetimi düşük kullanıyorum ve şu anda bilekle değil kol ile vurmaya çalışıyorum. Siz nasıl geliştiniz? Buna vakit ayırıp uğraştınız mı? Aşağıya programımı bırakıyorum.
1- Poligona girip parkuru en az 1 kere fareye alışmamız için tamamlayın.
2- Poligonda 5 dakika botların üzerinde hareket ederek Crosshair'i kafasında tutmaya çalışın.
3- Vandal alıp botları küçük adımlar atarak tek seferde en az 10 dakika boyunca kafadan vurmaya çalışın.
4- Crosshair'i hedefin sağına veya soluna koyun ve en az 5 dakika hedefi en az mermide ve en kısa sürede öldürmeye çalışın. (Yani flick atın.)
5- Crosshairınızı bir hedefe tutun ve 2 mermiyle hem hedefi hem göz kararı belirleğiniz hedefi vurmaya çalışın bu çalışmayı en az 10 dakika boyunca yapın.
6- Polingonda F3'e basarak orta modunu seçin ve hedefleri hızlıca vurmaya çalışın.(25skor yapmaya çalışın ve onetap atmaya çalışın)
7- Daha sonra F3'e basarak zor modunu seçin hedefleri vurmaya çalışın.
5 dakika mola.
8- Daha sonra poligona girip teleporta girin daha sonra orada zor modu seçin ve başla ya ateş edin botları vurup spikeı çözmeye çalışın. (2 kere)
9- Spike yerleştirme senaryosuna gidip zor modu seçin ve spike ı atağa geçen botlardan koruyun. (2 kere)
10- Daha sonra ölüm kalım savaşı (deathmatch) oynayın. (En az 2 maç)
1- Poligona girip parkuru en az 1 kere fareye alışmamız için tamamlayın.
2- Poligonda 5 dakika botların üzerinde hareket ederek Crosshair'i kafasında tutmaya çalışın.
3- Vandal alıp botları küçük adımlar atarak tek seferde en az 10 dakika boyunca kafadan vurmaya çalışın.
4- Crosshair'i hedefin sağına veya soluna koyun ve en az 5 dakika hedefi en az mermide ve en kısa sürede öldürmeye çalışın. (Yani flick atın.)
5- Crosshairınızı bir hedefe tutun ve 2 mermiyle hem hedefi hem göz kararı belirleğiniz hedefi vurmaya çalışın bu çalışmayı en az 10 dakika boyunca yapın.
6- Polingonda F3'e basarak orta modunu seçin ve hedefleri hızlıca vurmaya çalışın.(25skor yapmaya çalışın ve onetap atmaya çalışın)
7- Daha sonra F3'e basarak zor modunu seçin hedefleri vurmaya çalışın.
5 dakika mola.
8- Daha sonra poligona girip teleporta girin daha sonra orada zor modu seçin ve başla ya ateş edin botları vurup spikeı çözmeye çalışın. (2 kere)
9- Spike yerleştirme senaryosuna gidip zor modu seçin ve spike ı atağa geçen botlardan koruyun. (2 kere)
10- Daha sonra ölüm kalım savaşı (deathmatch) oynayın. (En az 2 maç)