Valorant'ta rütbe problemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

yalnızmila

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 ryzen 5 5600 16gb ram
Meslek
öğrenci
Artık rank sistemi sövecek seviyeye geldi. Destek talebine ne kadar yazarsanız yazın problem olmadığını öne sürdü. Smurf hesapları repleyin dediler bir talep cevabında ama maalesef Valorant'ta böyle özellik yok. Artıyı az veriyor - yi fazla verdiğinden oyuncular artık bundan şikayetçi. Düşüncelerinizi yazmayı unutmayın.

Hocam böyle yapın çok düşük elo geliyor 4'de ff atıyorlar.
20240715_211819.jpg

Bence o kadar büyük bir sorun yok. Smurf denilen adam genelde o maç şansa iyi olabiliyor. Ve bazen smurflerde maçı öyle ciddiye almıyor. Alsa bile Duo girip ikinizde iyi oynarsanız kazanırsınız maçı. Smurf diye yenilmeyecek diye bir şey yok sonuç olarak. Kaç kp azaldığı veya arttığı senle alakalı bir durum. Mmr ve o maç iyi oynayıp oynamadığına bağlı.

Boost değil tank.

Hepimiz zaten smurfuz.

Evet, işte arkadaşınız immoda normal olarak vuramadığı için düşük adamlara karşı oynayıp rank kasmaya çıkıyor. Maalesef böyle radiye kasan çok var.

Artık rank sistemi sövecek seviyeye geldi. Destek talebine ne kadar yazarsanız yazın problem olmadığını öne sürdü. Smurf hesapları repleyin dediler bir talep cevabında ama maalesef Valorant'ta böyle özellik yok. Artıyı az veriyor - yi fazla verdiğinden oyuncular artık bundan şikayetçi. Düşüncelerinizi yazmayı unutmayın.
Dediğin fazla eksi yeme muhabbeti mmr ile alakalı bişey, onun dışında smurf hesapların önüne geçmek maalesef neredeyse imkansız rep falanda işe yaramaz yani destekte büyük ihtimal geçiştirmek için repleyin demişler. Valorantın smurfler için aldığı tek önlem iyi oynayan, kda'sı genelde yüksek oyuncuların yanına kötü oyuncular koyup dengeyi sağlamak

Evet, işte arkadaşınız immoda normal olarak vuramadığı için düşük adamlara karşı oynayıp rank kasmaya çıkıyor. Maalesef böyle radiye kasan çok var.
Evet bizde zorbalıyoz zaten fake radi diye ama çok hızlı rank kasılıyor. 2 smurf bile yetiyor şu lobide maç kazanmaya.

Evet biliyorum çok gördüm öyle kasan. Yani ne zevki oluyor bilmiyorum. Bazıları böyle yapıp hesap filan satıyor.

Öyle şahıslar genelde anneden gelen kolsuzlukla radiye çıkma çabasıyla yapıyor bunu.

Hocam böyle yapın çok düşük elo geliyor 4'te ff atıyorlar.Eki Görüntüle 2253748

Evet biliyorum çok gördüm öyle kasan. Yani ne zevki oluyor bilmiyorum. Bazıları böyle yapıp hesap filan satıyor.

Bu arada immo arkadaşın nicki buldum ticket atmak isterseniz orada yalnızdıM#neyse

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı