Oncelikle herkese merhaba, Valorant oynarken boyle bir hata aliyorum ama The Forest gibi Steam oyunlarinda bu hatayi almiyorum. Yardim edecek var mı?
Sistem ozellikleri:
Ekran karti: AMD Radeon RX 5700 Evoke OC.
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-10400F
Anakart: Gigabyte H510M h
RAM: 16 GB.
SSD: 512 GB.
Oncelikle herkese merhaba, Valorant oynarken boyle bir hata aliyorum ama The Forest gibi Steam oyunlarinda bu hatayi almiyorum. Yardim edecek var mı?
Sistem ozellikleri:
Ekran karti: AMD Radeon RX 5700 evoke OC.
Bazı sürücüler oyunlarda böyle hatalar verebiliyor. Ya en son sürümü yükleyin yüklü değilse ya da en stabil sürümü indirin RX 5000 serisinde driver sorunu biraz popüler.
Sistem ozellikleri:
Ekran karti: AMD Radeon RX 5700 evoke OC.
Bazı sürücüler oyunlarda böyle hatalar verebiliyor. Ya en son sürümü yükleyin yüklü değilse ya da en stabil sürümü indirin RX 5000 serisinde driver sorunu biraz popüler.
Herkese merhaba. Bu yazımda genellikle AMD ekran kartlarında baş gösteren sıklıkla RX 5XX, RX 5XXX serisinde karşılaşılan Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik ve oyun veya uygulamalarda durduk yere Yeniden Başlatma/Wattman hatasını çözümünü anlatacağım. Yararlı...