Valorant'ta satın alınan hesap ban yerse ne olur?

Bizzat kendim yaşadım. Arkadaş, ortaklaşa kullandığımız hesabı çaldırdığı gün hesap hileden ban yedi fakat bize bir şey olmadı. Çok fazla bilgi kirliliği var...

Bence yesem bile, ticket atsam internet kafede oynuyordum diye uyarı alırım.

Niye hocam mesela internet kafede Valorant oynamak suç mu? Benim bilgisayarım yok gittim internet kafede oynadım benden önceki hesap hile kullanmış neden yiyeyim?

Niye hocam mesela internet kafede Valorant oynamak suç mu? Benim bilgisayarım yok gittim internet kafede oynadım benden önceki hesap hile kullanmış neden yiyeyim?
Hocam Valorant'ın sistemi böyle. Eğer bir bilgisayarda hile kullanıldıysa o bilgisayarla girmeye çalıştığın bütün hesaplar kalıcı ban yer. O yüzden girmeden önce fake bi hesapla girip kontrol etmekte fayda var internet kafelerde.

Öncelikle random hesap zaten ban sebebidir. Diğer dediğiniz irternet kafe olayı eğer o bilgisayarda hile açılmışsa ve siz kendi hesabınızı girerseniz ya o bilgisayarla hiç oynayamazsınız yani anakart banı ya da hesabınız banlanır. İrternet kafe sahiplerine bağlı bir durum oluyor.

Hocam Valorant'ın sistemi böyle. Eğer bir bilgisayarda hile kullanıldıysa o bilgisayarla girmeye çalıştığın bütün hesaplar kalıcı ban yer. O yüzden girmeden önce fake bir hesapla girip kontrol etmekte fayda var internet kafelerde.

Hocam sorum şu: Ben herhangi bir bir hesaba girdim bu hesaptada birisi hile kullanmış ve reportlamışlar, bende bu hesabı kendi bilgisayarıma girdim. Benim hesabım ban yermi sorun bu o hesabın yemesi değil olan benim bilgisayarımda girili olan hesapların ban yer mi? Sorum bu.

Ben en iyisi bir ticket atıp öğreneyim.

Hocam sorum şu: Ben herhangi bir bir hesaba girdim bu hesaptada birisi hile kullanmış ve reportlamışlar, bende bu hesabı kendi bilgisayarıma girdim. Benim hesabım ban yermi sorun bu o hesabın yemesi değil olan benim bilgisayarımda girili olan hesapların ban yer mi? Sorum bu.

Ben en iyisi bir ticket atığ öğreneyim.
Hocam diyoruz ya diğer hesaplarınızda IP ve HWID ban yüzünden yiyebilir.

Ben en iyisi bir ticket atıp öğreneyim.

Anakart yersin.

Peki ben bu hesaplar ile oyuna girdim. Ban yeme ihtimalin var diyorsunuz bu ihtimali nasıl kaldıracağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı