Valorant'ta savaş bileti alınır mı?

Bu sezonki savaş bileti alınmaz hocam, daha iyi BP'ler gelecektir ya onlara saklayın ya da marketinize gelen daha iyi Skin'leri alın.

Bu sezonki savaş bileti alınmaz hocam, daha iyi BP'ler gelecektir ya onlara saklayın ya da marketinize gelen daha iyi Skin'leri alın.
1000 vp'ye 1 skin yerine 7-8 skin daha mantıklı geliyor.

Tabii ki de alınır verdiği bir sürü skin var ne kadar iyi oldukları tartışılır fakat çok fazla radyanit puanı veriyor buyda fiyatını hayli hayli çıkartıyor.
Radyanit puanı ne işe yarıyor.

Ayrıca zamlanmasından korkuyorum.

1000 VP'ye 1 skin yerine 7-8 skin daha mantıklı geliyor.

Radyanit puanı ne işe yarıyor.

Ayrıca zamlanmasından korkuyorum.

Savaş bileti alınacaksa radyanit veya bıçak için alınır skinler hoşuna gittiyse ne ala ben baktım bu sezonun skinleri gayet güzel alınabilir. Fakat sadece vandal oynuyorum falan diyorsan vandalına güzel bir skin çekebilirsin.

Savaş bileti alırsam ilk skinim olacak başka skinim yok. Savaş biletindeki skinler için ne kadar istiyor?

1200VP 230 TL'ye alırsın eğer yükselteyim ve tüm renkleri açayım dersen her birini 15 Radyanit'ten hesapla.
Her seviye atladığında ve Bp'lerin ücretsiz kısmından gelen belli miktardaki Radyanit gayet yeterli olur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı