Çözüldü Valorant'ta sebepsiz kalıcı ban yedim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Sivil Polis
Nedenini bilmiyorum, kesinlikle bir hile dosyası indirmedim. Herhangi bir oyunun hile dosyası bile yok ama kalıcı yemişim. HWID değil. Sorun ne? Desteğe yazdım ama neden kalıcı ban yedim?

Çözüm
Garip, bilgim yok kendileri ile konuşmaya devam edin. Yapmadığınızı iletin belki çözüm yolu gösterirler.
Çözümü 6.bileti atarak çözebildim, hesabımın çalınıp öyle hile açılma ihtimalini 5.bilette söyledim ama direkt red yedi. 6.bilette aynısını yazdım. Yetkili, hesabım hakkında 12 soruluk bir soru sordu ve çoğundan fazlasını doğru söyleyince, kabul edildi ve hesabın şifresi ve maili değiştirildi. Neden oldu bilmiyorum ama hesap kurtarıldığı için umrumda da değil.
Allaha kitaba ailevi değerlere ileri seviyede küfür eden biriysen iyi ki ban yemişsin diye düşünüyorum.
Ne biliyorsun böyle bir şey olduğunu?

Nedenini bilmiyorum, kesinlikle bir hile dosyası indirmedim. Herhangi bir oyunun hile dosyası bile yok ama kalıcı yemişim. HWID değil. Sorun ne? Desteğe yazdım ama neden kalıcı ban yedim?
Toxiclik yaptın mı? Devamlı olarak AFK kaldın mı? Tekte Perma yemek zor.

İnternet kafeye gidip oynamış olabilir misin bunu dememin sebebi bazı internet kafeler 3. Parti yazılım kullanıyor o yüzden

Ticket atın hocam.Technopatta Valorantta yetkili biri yok sanırım :)

Ne biliyorsun böyle bir şey olduğunu?
Küfür zaten dava korkusundan dolayı çok az ediyorum, 1 hafta önce Allaha kitaba söven birisine sadece şunları dedim. " Ee kanka, öyle mi olmuş?, aynen" küfür bile içermiyordu ve ettiğim maksimum hakaret, sibop, şarj aleti, ve köy kahvaltısı oldu.
Toxiclik yaptın mı? Devamlı olarak AFK kaldın mı? Tekte Perma yemek zor.
Devamlı AFK önceden oldu, maksimum 3 dakikalik ceza aldım.
İnternet kafeye gidip oynamış olabilir misin bunu dememin sebebi bazı internet kafeler 3. Parti yazılım kullanıyor o yüzden
Tracker.gg ve VSHOP kullandım, etkiler mi?
Ticket atın hocam.Technopatta Valorantta yetkili biri yok sanırım :)
Attım ama 18 saatini doldurdu cevap yok.

Selamlar, siz de mi sebepsiz olarak kalıcı ban yediniz? Aynı sorun bende de var şu an, çözüme ulaşabildiniz mi?
Hayır, desteğe bir kez yazdım. Resmen şizofren muamelesi gördüm. Kısıtlama yok dediler girip baktığımda harbiden yoktu, dün akşam oyunun ortasında oyundan attı, ve VAL 4 hatası ile VALORANT'dan uzaklaştırıldın yazdı. Dün akşam 23.00da yazdım ama cevap yok.

Hayır, desteğe bir kez yazdım. Resmen şizofren muamelesi gördüm. Kısıtlama yok dediler girip baktığımda harbiden yoktu, dün akşam oyunun ortasında oyundan attı, ve VAL 4 hatası ile VALORANT'dan uzaklaştırıldın yazdı. Dün akşam 23.00da yazdım ama cevap yok.
Çok garip, ben de görüşmeyi sürdürüyorum kendileriyle. Birçok bilgimi istediler, en son güvenli bir E-Posta istendi hesabımı kurtarmak için ama anlamadım eski kullandığımın nesi vardı? Sanırım çözeceğiz yakında, sizlerin probleminizin de çözülmesi dileğiyle... Durum hakkında bilgilendirme sağlayacağım.

Çok garip, ben de görüşmeyi sürdürüyorum kendileriyle. Birçok bilgimi istediler, en son güvenli bir E-Posta istendi hesabımı kurtarmak için ama anlamadım eski kullandığımın nesi vardı? Sanırım çözeceğiz yakında, sizlerin probleminizin de çözülmesi dileğiyle... Durum hakkında bilgilendirme sağlayacağım.

Ben iki farklı yanıt aldım, anlamıyorum herhangi bir hile açmadan cihaz banı yediğim söyleniyor ama aynı bilgisayar ile yine oyuna girebiliyorum? Hata 51 diye bir hata bile almadım.

3.fotoğraf.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230219-151947_Chrome.jpg
    Screenshot_20230219-151947_Chrome.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230219-151757_Chrome.jpg
    Screenshot_20230219-151757_Chrome.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20230218-173037_Chrome.jpg
    Screenshot_20230218-173037_Chrome.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 65
Ben iki farklı yanıt aldım, anlamıyorum herhangi bir hile açmadan cihaz banı yediğim söyleniyor ama aynı bilgisayar ile yine oyuna girebiliyorum? Hata 51 diye bir hata bile almadım.

3.fotoğraf.
Kısıtlamam kalktı, E-Posta ve şifre değişikliği yapmışlar. Hesabıma şüpheli giriş tespit ettikleri için kısıtlama uygulamışlar, bir daha olursa herhangi bir işlem yapamayacaklarını da aktardılar..

Kısıtlamam kalktı, E-Posta ve şifre değişikliği yapmışlar. Hesabıma şüpheli giriş tespit ettikleri için kısıtlama uygulamışlar, bir daha olursa herhangi bir işlem yapamayacaklarını da aktardılar..
Bende bana hile diyor ben anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı