Valorant'ta seçim ekraninin geç gelmesi

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG MZVL21T0HCLR
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Aorus 15P
İşlemci
İ7-11800H
Normalde seçim ekranina ilk giren veya ilk girenlerden oluyordum ancak son 1-2 haftadir bana ekran geldiğinde sık sık coktan kitleyen oluyor. Sorunun sebebi ne olabilir sizce?

Son düzenleme:
YouTube'da bir videoda görmüştüm, mobil bir uygulama aracılığıyla ajan seçme ekranı gelmeden telefon üzerinden istediği ajanı seçtiren bir uygulama vardı belki bu uygulama sayesinde yapıyorlardır.

YouTube'da bir videoda görmüştüm, mobil bir uygulama aracılığıyla ajan seçme ekranı gelmeden telefon üzerinden istediği ajanı seçtiren bir uygulama vardı belki bu uygulama sayesinde yapıyorlardır.
Evet ayrıca Riot'un kendi uygulamasıymış galiba.

Biliyorum ancak sureklı olması normal degıl artık. Benle alakalıdır diye düşünüyorum.

E senden daha iyidir sistemleri
1 yıldır hıc olmayan sey 2 haftadır oluyor, ne alaka?

Oyunun dosyaları bozulmuş olabilir. Tamşr etmeyi veya internetiniz hızlıysa silip yüklemeyi deneyin.
Deneyecegım.

Oyunun dosyaları bozulmuş olabilir. Tamşr etmeyi veya internetiniz hızlıysa silip yüklemeyi deneyin.
Riot dahil her şeyi silip yükledim ve maalesef çözmedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…