ardaozgncc Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 BIOS'tan yapmam gerekenleri biliyorum ancak videolarda gösterildiği gibi UEFI açma kısmını bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20240820_140747.jpg 70,3 KB · Görüntüleme: 77
BIOS'tan yapmam gerekenleri biliyorum ancak videolarda gösterildiği gibi UEFI açma kısmını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
KS KS ardaozgncc Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #11 alierenkcn34 dedi: Secure Boot'u kapat, kaydet, pc yi'aç, msinfo dan açık olup olmadığına bak, kapalıysa pc yi kapat, secure bootu aç, kaydet, msinfo dan tekrar bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine Enabled yaptım kaydedip açtım, değişen bir şey yok hala güvenli önyükleme durumu kapalı. Artı 0 Eksi
alierenkcn34 dedi: Secure Boot'u kapat, kaydet, pc yi'aç, msinfo dan açık olup olmadığına bak, kapalıysa pc yi kapat, secure bootu aç, kaydet, msinfo dan tekrar bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine Enabled yaptım kaydedip açtım, değişen bir şey yok hala güvenli önyükleme durumu kapalı.
alierenkcn34 Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #12 Restore Default Keys diye bir özellik varsa bu seçeneği kullanarak Secure Boot'u tekrar aktifleştirin. Bu da olmazsa artık yapabileceğim bir şey yok, Artı 0 Eksi
Restore Default Keys diye bir özellik varsa bu seçeneği kullanarak Secure Boot'u tekrar aktifleştirin. Bu da olmazsa artık yapabileceğim bir şey yok,
KS KS ardaozgncc Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #13 alierenkcn34 dedi: Restore Default Keys diye bir özellik varsa bu seçeneği kullanarak Secure Boot'u tekrar aktifleştirin. Bu da olmazsa artık yapabileceğim bir şey yok, Genişletmek için tıkla... Restore factory keys diye bir seçenek var. Artı 0 Eksi
alierenkcn34 dedi: Restore Default Keys diye bir özellik varsa bu seçeneği kullanarak Secure Boot'u tekrar aktifleştirin. Bu da olmazsa artık yapabileceğim bir şey yok, Genişletmek için tıkla... Restore factory keys diye bir seçenek var.
alierenkcn34 Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #14 Tamam, basın ona ve secure boot u tekrar aktifleştirin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ardaozgncc Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #15 alierenkcn34 dedi: Tamam, basın ona ve secure boot u tekrar aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu hocam çok sağ olun. Artı 0 Eksi
alierenkcn34 dedi: Tamam, basın ona ve secure boot u tekrar aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu hocam çok sağ olun.
alierenkcn34 Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #16 Rica ederim, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi