Valorant'ta serverlarda problem mi var?

Arkadaşlar yoğunlukdan dolayı sunucular dayanmıyor yaz tatilide başlayınca tabii normal zaten birkaç kez denerseniz bir yerden sonra kuyruğa atmaya başlıyor GeForce NOW gibi.
Sunucular dayanmıyor derken? Aynı şirketten mi bahsediyoruz acaba? :D Bunun yoğunlukla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Sunucular dayanmıyor derken? Aynı şirketten mi bahsediyoruz acaba? :D bunun yoğunlukla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Şahsen kendim gördüm yani 20 kez girmeye çalışınca beni 37 kişilik kuyruğa soktu anca menüye girebildim. Sırada beklerken de yoğunlukdan dolayı yazıyordu.

Sucuk yiyek la

Dosya Ekleri

• EX9jfPXXkAIb5tO.jpg
    EX9jfPXXkAIb5tO.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar yoğunlukdan dolayı sunucular dayanmıyor yaz tatilide başlayınca tabii normal zaten birkaç kez denerseniz bir yerden sonra kuyruğa atmaya başlıyor GeForce NOW gibi.
Onunla alakası yok, sunucu problemleri olsa lag olur ping olur oyuna giremeyiz vesaire. Vanguard hatası var. Birşeyler denediler büyük ihtimal bu da hatalara yol açtı. Ben Euwestteyim aynı sorun var.

Onunla alakası yok, sunucu problemleri olsa lag olur ping olur oyuna giremeyiz vesaire. Vanguard hatası var. Bir şeyler denediler büyük ihtimal bu da hatalara yol açtı.

Beni 37 kişilik kuyruğa soktu kuyruktada yoğunlukdan dolayı olduğu yazıyordu vallahi. Ben sistemin yalancısıyım.

Şahsen kendim gördüm yani 20 kez girmeye çalışınca beni 37 kişilik kuyruğa soktu anca menüye girebildim.
Kuyruk muhabbetinin olduğunu düşünmüyorum bu sistemi geforce now ile karşılaştırmayınız, yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Şu anda vanguard ile ilgili bir problem var.

Kuyruk muhabbetinin olduğunu düşünmüyorum bu sistemi GeForce NOW ile karşılaştırmayınız, yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Şu anda Vanguard ile ilgili bir problem var.

Örnek verdim güzel kardeşim sunucular fazla dolunca oradaki gibi bir bekleme sistemi açılıyor diye. İlla 20 kez girip bir daha bulup çekmem mi lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı