Valorant'ta skin changer kullanılır mı?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Dostlar birkaç kişinin skin changer kullandığını gördüm IP ban yemezsin diyorlar. Sadece hesap mı ban yer? Yoksa bir daha aynı PC üzerinden oynayamam mı?

Dostlar birkaç kişinin skin changer kullandığını gördüm IP ban yemezsin diyorlar. Sadece hesap mı ban yer? Yoksa bir daha aynı PC üzerinden oynayamam mı?

Skin changerlar genel olarak detected oluyor yani kolay şekilde anlaşılıp direk olarak donanım banı yersiniz. Yaklaşık 4 ay boyunca o bilgisayarda Valorant'a giremezsiniz. Hesap da kalıcı banlanır. Sonuç olarak hiç girmeyin işe. Zaten bedavaysa içinde güzelinden virüsler de vardır.

Hiç girme o işlere, HWID ban yersin üzülürsün sonra. Uğraştığına değmez.

Skin changerlar genel olarak detected oluyor yani kolay şekilde anlaşılıp direk olarak donanım banı yersiniz. Yaklaşık 4 ay boyunca o bilgisayarda Valorant'a giremezsiniz. Hesap da kalıcı banlanır. Sonuç olarak hiç girmeyin işe. Zaten bedavaysa içinde güzelinden virüsler de vardır.
peki hocam bu işi yan hesapta yaparsak ana hesabı etkiler mi

Ban yiyebilirsin ben 4 sene LoL'de kullandım Valorant'ta görmedim hiç LoL'de Vanguard sonrasındada kullandım Valorant'ta durum sert olabilir ama anakart ban yiyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı