Valorant'ta sprey atmasak bile mermi çok başka yere gidiyor

Paprice

Centipat
Katılım
29 Aralık 2022
Mesajlar
136
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, merhaba. Özellikle hareket halindeyken oyun deneyimim farklılaşıyor. Yeni başladım, sadece 2 gün oldu. Genel olarak 20-30 kill alıyorum; aim konusunda iyiyim, zaten her oyunda. Ancak Valorant'ta bir sorun yaşıyorum, anlamadım. Sprey atmasam bile, bir vuruştan fazlasını sıkınca -yani anlık sprey yapınca- tutmuyor gibi hissediyorum. Hareket halindeyken oluyor gibi geliyor. Bu tür bir sorunla karşılaşan var mı acaba? Oyun akıcılığım iyi, 300-500 FPS arasında oynuyorum ve NVIDIA Reflex'te gecikme de yok. Bu durum bana saçma geliyor.
 
Hocam ben Valorant'ı çözemedim ya diğer tüm oyunlarda aim kafadayken HS atıyorum Valorant'ta dağlara taşlara gidiyor. Sanki oyun bilerek kaybetmemi istiyor benden bıraktım daha da başlamam büyük ihtimalle.
 
Hocam bu bir sorun değil Valorant böyle zaten spray desen yok mermi nereye atsan oraya gidiyor saçma saçma havada uzay da koşa koşa vuruyorsun bunların sebebi spray paterninin ve spray mekaniğinin olmaması bunlar asla düzelmeyecektir Valorant da bu yüzden CS tercih ediyor insanlar zaten.
 
Bunun açıklaması atış saçılması.
Her silahın kendine özgü, yapısı gereği atış saçılması vardır.
Bu atış saçılması mesafe arttıkça kendini daha çok gösterir.
Örneğin 30 metrede başka, 50 metre uzaklıkta ise mermi tam olarak crosshairin olduğu noktaya gitmeyebilir.
 
Bunun sebebi bir bug falan değil, Valorant'ın saçmalık seviyesindeki mekanikleri, mermileri Vandal'la dürbün açarak tek tek sıktığınızda bile 0.157'lik atış saçılması nedeniyle rastgele yerlere "savrularak" gidiyor.
Örnek:
1716578046742.png


@zamazingokaplumba Oyunu düzeltmenin tek yolu random mermi mekaniğinden vazgeçilip CS'deki gibi merminin sürekli aynı yere gittiği bir mekaniğe geçilmesidir, şu anki sistem o kadar saçmalık seviyesinde ki, adeta kötü aim'i olan oyuncuyu ödüllendirip iyi aim'i olan oyuncuyu cezalandırıyor.
 
Bunun sebebi bir bug falan değil, Valorant'ın saçmalık seviyesindeki mekanikleri, mermileri Vandal'la dürbün açarak tek tek sıktığınızda bile 0.157'lik atış saçılması nedeniyle rastgele yerlere "savrularak" gidiyor.
Örnek:
Eki Görüntüle 2203644

@zamazingokaplumba oyunu düzeltmenin tek yolu random mermi mekaniğinden vazgeçilip CS'deki gibi merminin sürekli aynı yere gittiği bir mekaniğe geçilmesidir, şu anki sistem o kadar saçmalık seviyesinde ki, adeta kötü Aim'i olan oyuncuyu ödüllendirip iyi Aim'i olan oyuncuyu cezalandırıyor.

Aynen katılıyorum fakat yıllardır oyuncular şikayet ettii koşarak vurmayı azalttık diye güncellemeler getirdiler yine çözülmedi çözceklerini sanmıyorum. CS de çok güzel işini bilen sprayi yapıyor adamı öldürüyor Valorant da tam tersi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı