Çözüldü Valorant'ta sürekli mikrofon sesi kesiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sametlol21

Hectopat
Merhaba, 3 farklı kulaklık denedim sonuç aynı. En son Arctis Nova 3 aldım ses bazen az bazen yüksek gidiyor ama yine kesiliyor. Sonar ayarları da yapılmış durumda ses sürücüsünü kaldırıp baştan da kurdum ama aynı destek olabilir misiniz?

Çözüm
Ben yeni PC de aldım eski PC'mde böyle bir sorun yoktu aslında. Laptop aldım şu an o yüzden olabilir mi acaba? Bir de evet gruptan konuşuyoruz bunun çözümü var mdır?

Pcyle alakalı olabilir eski pcnizde böyle bir durum yoksa. Bir de dediğim gibi yapar mısınız bir şeye basmadan normal konuşur musunuz? Bas konuştaysa oto'ya oto'daysa bas konuşa alıp deneyebilirsiniz.
Grup içinden konuşuyorsanız mouseunuzla valorant içinde bir şey yaptığınızda (örneğin konuşurken skin değiştirmek istediğinizde) sol clicke bastığınız an sesiniz kesilir, grubunuzdakiler sizi duyamaz. Bunu göz önünde bulundurup dener misiniz?

Grup içinden konuşuyorsanız mouseunuzla valorant içinde bir şey yaptığınızda (örneğin konuşurken skin değiştirmek istediğinizde) sol clicke bastığınız an sesiniz kesilir, grubunuzdakiler sizi duyamaz. Bunu göz önünde bulundurup dener misiniz?
Ben yeni pc de aldım eski pcmde böyle bir sorun yoktu aslında. Laptop aldım şu an o yüzden olabilir mi acaba ? Bir de evet gruptan konuşuyoruz bunun çözümü var mdır ?

Ben yeni PC de aldım eski PC'mde böyle bir sorun yoktu aslında. Laptop aldım şu an o yüzden olabilir mi acaba? Bir de evet gruptan konuşuyoruz bunun çözümü var mdır?

Pcyle alakalı olabilir eski pcnizde böyle bir durum yoksa. Bir de dediğim gibi yapar mısınız bir şeye basmadan normal konuşur musunuz? Bas konuştaysa oto'ya oto'daysa bas konuşa alıp deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı