PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 17 Haziran 2023 #1 Ms sorunum cok yok neden takıldıgına anlam veremiyorum. Donanım kaynaklı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (İlk 10 saniye) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
Ms sorunum cok yok neden takıldıgına anlam veremiyorum. Donanım kaynaklı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (İlk 10 saniye)
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 17 Haziran 2023 #2 PhoenixTech dedi: Ms sorunum cok yok neden takıldıgına anlam veremiyorum. Donanım kaynaklı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (İlk 10 saniye) Genişletmek için tıkla... Sistemin ne? Pingten kaynaklı. Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Ms sorunum cok yok neden takıldıgına anlam veremiyorum. Donanım kaynaklı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (İlk 10 saniye) Genişletmek için tıkla... Sistemin ne? Pingten kaynaklı.
franzlizst Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 516 Çözümler 2 17 Haziran 2023 #3 Sistem özelliklerini belirtir misin? Artı 0 Eksi
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 17 Haziran 2023 #4 PhoenixTech dedi: Ms sorunum cok yok neden takıldıgına anlam veremiyorum. Donanım kaynaklı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (İlk 10 saniye) Genişletmek için tıkla... Anlık ms kaymasi olabilir bu normaldir. Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Ms sorunum cok yok neden takıldıgına anlam veremiyorum. Donanım kaynaklı olabilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (İlk 10 saniye) Genişletmek için tıkla... Anlık ms kaymasi olabilir bu normaldir.
KS KS PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 17 Haziran 2023 #5 k4moncik dedi: Sistemin ne? Genişletmek için tıkla... franzlizst dedi: Sistem özelliklerini belirtir misin? Genişletmek için tıkla... i5 10210U Intel UHD Graphics 16 GB RAM 512 GB M.2 SSD. Artı 0 Eksi
k4moncik dedi: Sistemin ne? Genişletmek için tıkla... franzlizst dedi: Sistem özelliklerini belirtir misin? Genişletmek için tıkla... i5 10210U Intel UHD Graphics 16 GB RAM 512 GB M.2 SSD.