Server değiştirin. Genellikle TR serverında bu toxicler var. Ben toxicle toxic oluyorum ancak bunu tavsiye etmem. En mantıklı çözüm server değiştirmek.
Valorant oynamıyorum ama çözüm önerim sunucu değiştirmek. Mesela online olarak vampir köylü oynuyordum. Herkes rolünü söylüyor birbirine küfür ediyor vb. sunucu değiştirdim baya iyi oldu.
Selam, Valorant oynuyorum ve bu oyundan bıktım elimden geldiğince takımımın mentalini yüksek tutmaya çalışıyorum ve takımımdan da küfür yiyorum. Toxic olmamama rağmen ve ölmüşlerime ağır küfür ediyorlar ve ben haksızlıklara karşı suskun birisi olduğum için hakkımı da savunamıyorum. Sizin bu konuda önerileriniz nedir? Bırakmayı da düşünüyorum ya da Frankfurt'ta oynamayı düşünüyorum. Mesela rakibe güzel bir vuruş attım diyelim adam Kürt diyor hayvanca muamele gösteriyor. En basit çözüm susturmak mı sizce?
Kürt olmanın kötü bir şey olduğunu mu düşünüyorsun? Birisi bana Türk, Kürt, Laz istediğini desin bunu bir sorun olarak görmem sana neden battı merak ettim.
- Maçı sat illa ki yalvarıp özür dileyebilirler.
- Mute at.
- Çok sinir olursan sende sövebilirsin doğal hakkın.
- Az çok yabancı dil öğrenip yabancı sunucularda oynayabilirsin.
Kürt olmanın kötü bir şey olduğunu mu düşünüyorsun? Birisi bana Türk, Kürt, Laz istediğini desin bunu bir sorun olarak görmem sana neden battı merak ettim.