Valorant'ta toxic oyunculara karşı ne yapılır?

Garip geldi açıkçası. Ben Türküm (gerçi baba tarafı Laz) birisi bana hakaret anlamında Kürt dese (o da artık nasıl oluyorsa) ben de hakaret anlamında Türk derdim sanırım.

Tabii kalan ailevi hakaretlerde kısımda konu sahibini anlıyorum yalnzıca Kürt kelimesine takılması garibime gitti. O sana Kürt diyorsa sen de ona Gürcü falan de ne bileyim.
Hocam yaptığınız şey baya yanlış bu arada. Hakaret anlamında Kürt diyorsa kes sesini maymun demek zor bişey değil.

Hocam yaptığınız şey bayağı yanlış bu arada. Hakaret anlamında Kürt diyorsa kes sesini maymun demek zor bir şey değil.

Öyle bir şey yapmadım, çünkü o tip laflara pek alınmam. İstediği ırk, millet, din mensubu ilan edebilir beni tamam der geçerim. Hem maymun kötü mü yahu, karşıdaki kişi büyük ihtimalle maymundan bile daha alt seviye bir canlı.

Hocam yaptığınız şey baya yanlış bu arada. Hakaret anlamında Kürt diyorsa kes sesini maymun demek zor bişey değil.
Ek olarak yaşadığınız ülkenin Türkiye olduğunu unutup böyle demeniz ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Öyle bir şey yapmadım, çünkü o tip laflara pek alınmam. İstediği ırk, millet, din mensubu ilan edebilir beni tamam der geçerim. Hem maymun kötü mü yahu, karşıdaki kişi büyük ihtimalle maymundan bile daha alt seviye bir canlı.
Orası öyle sıkıntı zaten daha gelişmemiş akıllarıyla bunları dedikleri için pek umursamamak gerek.

Bu durum; Free-to-play rekabetçi oyunlarda, özellikle sesli sohbet mevcut olan oyunlarda kaçınılmaz bir durum. Bu insanlar günde 10 saat ekran başında çürüdükleri için medeniyet sahibi olamıyorlar, kaçırdığın kafa vuruşu tek dertleri olduğu için ağzına geleni çok rahat söyleyebiliyor. Bu insanlarla daha çok denk geldikçe kimin toksik davranacağını anlamak, kimin huyuna giderek normal hale getirebileceğini anlayabiliyorsun. Ama kimse kimsenin medeniyetsizliğini çekmek zorunda değil kanımca. Bu oyuncularla başa çıkmak için fark ettiğiniz an susturmalısınız. Bir de bu insanlarla daha az denk gelmek için olabildiğince yüksek derecelere çıkmaya çalışmak lazım zira yüksek ELO oyuncuları "iyi denemeydi" mantalitesine sahip eli yüzü düzgün oyuncular oluyor çoğunlukla. Hiçbirinin katkısı olmuyorsa iki, üç, beş kişi girmek yardımcı olabilir. Motivasyonunuzu korumada yardımcı olurlar.

Ek olarak yaşadığınız ülkenin Türkiye olduğunu unutup böyle demeniz ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Unutmuyorum sevgili kardeşim. Askerliğimde şehit cenazesi bile taşıdım, yalnızca bazı şeyleri aşmak gerekiyor. Kimlikler tek başına insanları daha iyi ya da kötü yapmıyor, tabii kendi insanımızın yeri ayrıdır ama sırf bundan sebep de ayrıcalık bir yere kadar.

Selam, Valorant oynuyorum ve bu oyundan bıktım elimden geldiğince takımımın mentalini yüksek tutmaya çalışıyorum ve takımımdan da küfür yiyorum. Toxic olmamama rağmen ve ölmüşlerime ağır küfür ediyorlar ve ben haksızlıklara karşı suskun birisi olduğum için hakkımı da savunamıyorum. Sizin bu konuda önerileriniz nedir? Bırakmayı da düşünüyorum ya da Frankfurt'ta oynamayı düşünüyorum. Mesela rakibe güzel bir vuruş attım diyelim adam Kürt diyor hayvanca muamele gösteriyor. En basit çözüm susturmak mı sizce?
Hocam bide girebiliyorsanız 5 pre girin

Orda da aynı şeyin laciverti var hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı