Çözüldü Valorant'ta TPM 2.0 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhantaskin

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım toplama ve Windows 11 kurulu fakat TPM 2,0 aktif değil bu özelliği nereden bulabilirim? Kaç tane video izledim fakat olmadı. TPM 2,0 özelliğini desteklemiyorsa Windows 11 nasıl kuruldu veya yanlış bildiğim bir şeyler mi var? Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarım toplama ve Windows 11 kurulu fakat TPM 2,0 aktif değil bu özelliği nereden bulabilirim? Kaç tane video izledim fakat olmadı. TPM 2,0 özelliğini desteklemiyorsa Windows 11 nasıl kuruldu veya yanlış bildiğim bir şeyler mi var? Yardımcı olur musunuz?

Windows 11'i nasıl kurdun örneğin Windows Update ile mi?

BIOS'a girip TPM seçeneğini bulup aktif etmeniz gerektiği gibi Secure Boot ayarının da açık olması gerekmektedir. Hala Oyun hata veriyorsa ve siz Windows'u kendiniz kurduysanız kurulum seçeneklerindeki No Secure Boot no TPM kapamadıysanız hata almanız ondan dolayıdır.

Windows 11'i nasıl kurdun örneğin Windows Update ile mi?

Ben kurmadım aldığımda kuruluydu.

BIOS'a girip TPM seçeneğini bulup aktif etmeniz gerektiği gibi Secure Boot ayarının da açık olması gerekmektedir. Hala oyun hata veriyorsa ve siz Windows'u kendiniz kurduysanız kurulum seçeneklerindeki no Secure Boot no TPM kapamadıysanız hata almanız ondan dolayıdır.

Secure Boot açık fakat TPM veya PTT özelliklerini açamadım.

Msinfo32.exe yazın Windows Search kısmına çıkan sonucu SS atın bakalım.

1680216935517.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı