B bezdim Centipat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2021 #1 1-2 haftadır bu hatayı alıyorum. Yazılan her seyi denedim ama cözüm bulamadım. Baska yol bilen varsa lütfen yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2021
1-2 haftadır bu hatayı alıyorum. Yazılan her seyi denedim ama cözüm bulamadım. Baska yol bilen varsa lütfen yazsın.
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 11 Kasım 2021 #2 Bende de aynı sorun var. Windows 11 ile mi alakalı anlayamadım. Bu hatayı veriyor oyuna 2-3 defa gir çık yapınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun var. Windows 11 ile mi alakalı anlayamadım. Bu hatayı veriyor oyuna 2-3 defa gir çık yapınca düzeliyor.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.191 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Kasım 2021 #3 Bende de oluyor ama ara sıra çıkıyor sizde de böyle mi yoksa oyuna girerken bu hatayımı veriyor. Yani sürekli olarakmı çıkıyor. Artı 0 Eksi
Bende de oluyor ama ara sıra çıkıyor sizde de böyle mi yoksa oyuna girerken bu hatayımı veriyor. Yani sürekli olarakmı çıkıyor.
KS KS B bezdim Centipat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2021 #4 KökTürk dedi: Bende de oluyor ama ara sıra çıkıyor sizde de böyle mi yoksa oyuna girerken bu hatayımı veriyor. Yani sürekli olarakmı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... önceden cok nadir cikiyodu ama su son zamanlarda sürekli oyuna hic giremiyorum 214777 dedi: Bende de aynı sorun var. Windows 11 ile mi alakalı anlayamadım. Bu hatayı veriyor oyuna 2-3 defa gir çık yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... ben hic giremiyorum ya Artı 0 Eksi
KökTürk dedi: Bende de oluyor ama ara sıra çıkıyor sizde de böyle mi yoksa oyuna girerken bu hatayımı veriyor. Yani sürekli olarakmı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... önceden cok nadir cikiyodu ama su son zamanlarda sürekli oyuna hic giremiyorum 214777 dedi: Bende de aynı sorun var. Windows 11 ile mi alakalı anlayamadım. Bu hatayı veriyor oyuna 2-3 defa gir çık yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... ben hic giremiyorum ya
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.191 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Kasım 2021 #5 bezdim dedi: Önceden cok nadir cikiyordu ama su son zamanlarda sürekli oyuna hiç giremiyorum. Ben hiç giremiyorum ya. Genişletmek için tıkla... Riot vanguadı silin tekrar yükleyin düzelir. Artı 0 Eksi
bezdim dedi: Önceden cok nadir cikiyordu ama su son zamanlarda sürekli oyuna hiç giremiyorum. Ben hiç giremiyorum ya. Genişletmek için tıkla... Riot vanguadı silin tekrar yükleyin düzelir.
KS KS B bezdim Centipat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2021 #6 KökTürk dedi: Riot vanguadı silin tekrar yükleyin düzelir. Genişletmek için tıkla... yaotim kac kere duzelmiyor Artı 0 Eksi
KökTürk dedi: Riot vanguadı silin tekrar yükleyin düzelir. Genişletmek için tıkla... yaotim kac kere duzelmiyor
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.191 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Kasım 2021 #7 bezdim dedi: Yaotim kac kere duzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence format atın. ya da silin tekrar yükleyin ama bana sorarsanız format atın. Artı 0 Eksi
bezdim dedi: Yaotim kac kere duzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence format atın. ya da silin tekrar yükleyin ama bana sorarsanız format atın.
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 11 Kasım 2021 #8 bezdim dedi: önceden cok nadir cikiyodu ama su son zamanlarda sürekli oyuna hic giremiyorum ben hic giremiyorum ya Genişletmek için tıkla... Windows kaç kullanıyorsun ? Artı 0 Eksi
bezdim dedi: önceden cok nadir cikiyodu ama su son zamanlarda sürekli oyuna hic giremiyorum ben hic giremiyorum ya Genişletmek için tıkla... Windows kaç kullanıyorsun ?
KS KS B bezdim Centipat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2021 #9 214777 dedi: Windows kaç kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... 10 Artı 0 Eksi