Merhaba, birkaç gündür oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir acaba?
Evet Windows 11 kullanıyorum. TPM ve Secure Boot açık şekilde de denedim ama aynı hatayı almaya devam ediyorum.Windows 11'de misin? Windows 11'de isen TPM ve Secure Boot acik mi?
Evet Windows 11 kullanıyorum. TPM ve Secure Boot açık şekilde de denedim ama aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Evet 2.0 kontrol ettim az önce.TPM versiyonun 2.0 degil mi? Win+r - tpm.msc yaz. Oradan bak.
Evet 2.0 kontrol ettim az önce.
Bu şekilde enabled gözüküyor.Secure Boot acik olmayabilir. BIOS'tan SS atabilir misin? Bazen acilmiyor cunku.
Bu şekilde enabled gözüküyor.
Haklı olabilirsiniz enabled dediği için olmuştur diye düşündüm ben. Nasıl aktif hale getirebilirim acaba bir bilginiz var mı?Hocam not active gozukuyor, ben mi yanlisim? Bu sorunu cok kisi yasamis.
Haklı olabilirsiniz enabled dediği için olmuştur diye düşündüm ben. Nasıl aktif hale getirebilirim acaba bir bilginiz var mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.