Valorant'ta vandal ile eğilerek mi ateş edilmeli?

İstersen egilmeyerek spray dene bakalim. Egilmek sart. Ama her zaman degil.

Eğilerek ateş etmek en iyisidir.
Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonrada niye rank atlayamıyorum dersin.

Sizce vandal ile ateş ederken eğilmek gerekiyor mu? YouTube'da herkes eğilmeyin diyor ama profesyonel oyuncuların çoğu eğilerek ateş ediyor.

Usta değilsen spray atmak için eğilirsin. One tap atcaksan eğilmenin bir manası yok belki adam hafif yukarıda ateş eder eğildiğinde ama 2. de yemez.

Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve Hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonra da niye rank atlayamıyorum dersin.

Rank atlamak sadece sana bagli degildir takimin guzelse rahat rank atlarsın zaten.

Sizce vandal ile ateş ederken eğilmek gerekiyor mu? YouTube'da herkes eğilmeyin diyor ama profesyonel oyuncuların çoğu eğilerek ateş ediyor.

Oyunu baskalarinin yonlendirdigi gibi oynamayin, duruma gore egilmenizde gerekiyor eğer aiminiz guzel ise her turlu oynarsiniz zaten, ama surekli sag sol yaparak kafaya sikmak daha dogru olur bence.

Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve Hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonra da niye rank atlayamıyorum dersin.

Yücelik rütbesinde tamamen eğilerek vuran arkadaşlarım var.

Eğilmek kolay hedef olmak gibi. Bazı yerlerde eğilerek peek atabilirsiniz ama normalde çok fazla eğilmeyin derim. Hele düşük elodaysanız direkt headshot yersiniz.

Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonrada niye rank atlayamıyorum dersin.
Sürekli eğilip ortada hareketsiz kalıp beklersen tabi ölürsün, düşmanı gördüğün an eğilip sıkman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı