Valorant'ta Vanguard'ı kapatabilmek

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'ı sildim tekrar yüklemeyi düşünüyorum, bu Vanguard'ın ekranımızı görebilmesini ve bazı şeylere erişebildiğini duydum, ama Görev Yöneticisi'nden başlangıçta açılmasını kapattığımda açılmıyor ve oyuna girebiliyorum çıktığımda ise kapanıyor. Ama arkadaşımda denediğimde onda başlangıçta açılmasını kapatınca oyun açılmıyor. Bende mi bir sorun var?

Ve başlangıçta açılmasını Görev Yöneticisi'nden kapattığım zaman Vanguard bilgisyarıma erişemez değil mi?

Not: Biliyorum Riot izlemiyor ama teknik olarak izleyebilir o yüzden böyle yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanguard'ın bilgisayarına tam olarak eriştiği zamanlar Valorant'ın açık olduğu zamandır yani Vanguard'ın user-mode özelliğidir. Vanguard'ın kernel-mode özelliği her zaman açıktır fakat açık olduğu zamanlarda herhangi bir işlem yapamaz. Bende başlangıçta kapalı fakat oyuna girerken de her seferinde bilgisayarımı tekrar başlatmamı istemiyor.

Ama işte bende kapatınca başlangıçta oyun açılıyor. Dediğim bu normal mi?

Sanmıyorum, Vanguard Windows'un güvenliği ile aynı veya daha üst seviyede izne sahip.
Açın girin, bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Ben zamanında bir şey yapmıştım, nasıl yaptığımı bilmiyorum ama Vanguard bilgisayarımda görev yöneticisinde veya netlimiter gibi yerlerde yok, ona rağmen oyun açılıyor.

Sanmıyorum, Vanguard Windows'un güvenliği ile aynı veya daha üst seviyede izne sahip.
Açın girin, bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Ben zamanında bir şey yapmıştım, nasıl yaptığımı bilmiyorum ama Vanguard bilgisayarımda yok, ona rağmen oyun açılıyor.
Çinçançon bir şirkete hiç güvenesim gelmiyor 🤣

Çinçançon bir şirkete hiç güvenesim gelmiyor 🤣
hocam bilgisayarınızda milyonluk işlemler yapmıyorsanız çok kafaya takmayın zaten bilgisayar ortamında her uygulamanın bilgisayarınızda değişiklik yapma izni var. Çok kafaya takarsanız bi süre sonra şizofreni olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı