Vanguard virüsü hile olarak algılıyor

Evet dürüstçe söylemek gerekirse bende güvenmiyorum ama bana göre %50 -60 oranında güvenlidir.

Hayır değildir o toplanan veriler ne yapıyorlar bilinmez şimdi şey diyebilirsin adamlar milyonlarca para kazanıyorlar bilgilerini napsınlar demene gerek yok merak etme o dedigimiz şeyleri Google ve diğer platformlar yapıp o değersiz bilgilerimizle tonlarca para kazanıyorlar.

Hayır değildir o toplanan veriler ne yapıyorlar bilinmez şimdi şey diyebilirsin adamlar milyonlarca para kazanıyorlar bilgilerini napsınlar demene gerek yok merak etme o dedigimiz şeyleri Google ve diğer platformlar yapıp o değersiz bilgilerimizle tonlarca para kazanıyorlar.
Ben sunucu güvenliği açısından dedim.

Hocam bu arada valorant ile iletişime geçin.

Ben sunucu güvenliği açısından dedim.

Hocam bu arada Valorant ile iletişime geçin.

Valorant'la neden iletişime geçecegim ki oyunu oynamayı bıraktım zaten ben sadece uyarmak istedim bu zamanda kimsenin verisi güvende değil.

Valorant kernel üzeri çalısan kök bir programdır eğer process bir hile benzeri kalıntı bir şey görürse algılayıp ban atar madem açtın o zaman PC format at bir daha hiç açma ilk ban ise 4 ay sonra kalkar bir daha yapmazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı