Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Nisan 2023 #11 Vandal gibi silahlarda skininiz varsa alınır. Gayet güzel bir skin.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 27 Nisan 2023 #12 @Samet07 chyper mainim. Elo İmmo 3. Genede odin gereksiz. En kötü Guardian alırsın. O da delmede iyi.
@Samet07 chyper mainim. Elo İmmo 3. Genede odin gereksiz. En kötü Guardian alırsın. O da delmede iyi.
Samet07 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 362 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #13 EkmekArasıRam dedi: @Samet07 chyper mainim. Elo İmmo 3. gene de Odin gereksiz. En kötü Guardian alırsın. O da delmede iyi. Genişletmek için tıkla... Ben tercih ediyorum, e-spor turnuvalarınıda ara ara oynanıyor immo-yücelik elo zaten öyle herkesin One tap attığı bir elo değil zaten oynanır.
EkmekArasıRam dedi: @Samet07 chyper mainim. Elo İmmo 3. gene de Odin gereksiz. En kötü Guardian alırsın. O da delmede iyi. Genişletmek için tıkla... Ben tercih ediyorum, e-spor turnuvalarınıda ara ara oynanıyor immo-yücelik elo zaten öyle herkesin One tap attığı bir elo değil zaten oynanır.
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Nisan 2023 #14 Samet07 dedi: Ben tercih ediyorum, e-spor turnuvalarınıda ara ara oynanıyor immo-yücelik elo zaten öyle herkesin One tap attığı bir elo değil zaten oynanır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum elom yücelik 3 yeri geldiği zaman iş yapıyor.
Samet07 dedi: Ben tercih ediyorum, e-spor turnuvalarınıda ara ara oynanıyor immo-yücelik elo zaten öyle herkesin One tap attığı bir elo değil zaten oynanır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum elom yücelik 3 yeri geldiği zaman iş yapıyor.