Valorant'ta Yağmacı Vandal alınır mı?

MustafaBey05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Readon 7800XT Ryzen 5 7600 16 gb ram 1TB ssd -(Gtx 950m i7 7500U 12gb ram 250 gb ssd)
Meslek
Öğrenci
Hesabımda 2755 VP var. Mağazama Yağmacı Vandal geldi. Sizce Yağmacı Vandal'ı alınır mı? Yoksa kaos veya ışık muhafızı mı almalıyım? Hesabıma bir süre daha bol miktarda VP ekliyemiyeceğim yani 2175'lik bir vandal alırsam uzun süre Phantom için bir şey alamam öte yandan ise 17500'lik alınca 980'lere yakın VP kalıyor ona bir süre sonra ekleyip 1775'lik bir Phantom sherif vb alabilirim. Sizce ne yapmalıyım? Daha hiç animasyonlu skin almadım o yüzden acele ediyor olabilir miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden çok severdim ama artık ağır geliyor onun yerine asil almanızı öneririm. Kesinlikle acele etmeyin anlık bir hevesle alıp ilerde pişman olabilirsiniz. Ama karar sizin tabiki.

Şöyle söyliyim ejderi yaklaşık 1 sene kullandıktan sonra sıktı ve bende yağmacı aldım. Yağmacıyı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve hala güzel geliyor ama tabiki de uzun süre kullandığım için diğer skinler daha güzel geliyor. Uzun süre idare eder yağmacı fiyatı da iyi.

Ben olsam gece pazarında gelen güzel skinleri alırdım. Nasıl olsa sadece görünüş.

Gece pazarında çok şansızım her gece pazarında 4 farklı hesaptan açarım şu ana kadar en iyi neptün Guardian geldi kalanı hep kullanmadığım ya da çok kötü olan seriler.

Yağmacı kartı ah çileğim. O olmayacağı için bence alma onun yerine kaos al.

Yağmacı kartını sevmiyorum ben sevene saygım var tabii ki ama ana 12 yaşındaki çocukların Gmail Facebook profil fotoğraflarını çağrıştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı