Valorant'ta yeni gelen Battle Pass alınır mı?

• Konuyu başlatan Lyk7a
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 945

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Alacağım ilk ve son Battle Pass olacak o yüzden kararsızım sizce alınır mı? Bıçak dışında tüm skinleri güzel bana göre. Sizce alınır mı? Yoksa diğer Battle Pass'i mi beklemeliyim? Bir ara Battle Pass bıçağı karambit olmuştu, yine karambit veya kelebek bıçak gibi güzel şeyler getirirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir. Beğendim ben.

Öneriniz için teşekkürler ama aklımda şu soru var bundan sonraki Battle Pass'in bıçağı karambit olursa aldığıma üzülürüm öyle bir ihtimal var mı? Bir de skinleri uzun süre kullanınca sıkmaya başlar mı?

Al hocam, skinler güzel özellikle judge ve operatör mükemmel olmuş. Bıçağın görüntüsü güzel, tutuşu çok güzel, sallaması fena değil.

Öneriniz için teşekkürler ama aklımda şu soru var bundan sonraki Battle Pass'in bıçağı karambit olursa aldığıma üzülürüm öyle bir ihtimal var mı? Bir de skinleri uzun süre kullanınca sıkmaya başlar mı?
Sıkma durumu nerdeyse tüm skinler için geçerli bir bakıma, bir aya sıkmasa on aya sıkma ihtimali var tabi belli olmaz. Karambit geleceğini sanmam şahsen.

Her skin sıkıyor. Karambit gelse bile kötü gelir diye düşünüyorum.

Sıkma durumu neredeyse tüm skinler için geçerli bir bakıma, bir aya sıkmasa on aya sıkma ihtimali var tabii belli olmaz. Karambit geleceğini sanmam şahsen.

Peki ne zaman almalıyım? Bitirince mi yoksa hemen şimdi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı