Valorant'ta yerleştirme maçları neyi baz alıyor?

BeratKzmz

Hectopat
Katılım
9 Mart 2021
Mesajlar
943
Çözümler
2
Valorant'ta yeni sezon yerleştirmelerimi atıyorum önceki sezon Gold 2'ydim bu sezon 3 maç attım 2 Win 1 lose. 1 lose maçta takımda troll vardı ancak kda 3 maçta da 2-3 arası. Yerleştirme maçları Win-lose'u mu baz alıyor yoksa Kda'yı mı?
 
Sadece Wine bakmıyor diye biliyorum. Bugün maçıma önceki sezon yücelik 3 olan bir arkadaş geldi. 4 Win 1 lose almış ve plat 2'ye atmış. Yerleştirmeyi her detayı dikkate alarak yapıyor Valorant.
 
Çok fazla değişken var ama tahminimce round başı elde ettiğin CS(Combat Score) baz alınıyor.
 
Kimlere öldüğün, kd, Win lose sayısı, acs vb. biraz da genellikle düşük ranklara atıyor, mesela ben plat iken gümüş 3 50kp ye atmıştı.
 
6 hesabım vardı. Silver, Gold, plat, elmas yücelik karışık üst rankları üste yakın attı Silver ve plat arasını genelde Gold 2 atıyordu. Yani bence pek bir şey değişmiyor yücelikten plat 3 attı beni maksimum oradan da 1-2 maça çıkıyorsun zaten direkt. Genel olarak oynanışınızı baz alarak atıyor. Başta maçlardan attığı yer çok da önemli olmuyor bence hatta avantajlı oluyor düşük ranktan başlayıp onlu yirmili kazanma serisi yapıp rankları birer ikişer çıkmak daha rahat oluyor.
 

Geri
Yukarı